How I Met Your Mother-actrice Cobie Smulders te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

TV en Series
dinsdag, 26 maart 2024 om 14:00
4tauwfmcjfncheuo9ppv7o54kls
Het is weer bijna zover voor liefhebbers van comics, series, films en cosplay: Heroes Dutch Comic Con staat voor de deur, en dit jaar brengt het evenement een bijzondere gast naar de Jaarbeurs Utrecht. Op 21, 22 en 23 juni zal niemand minder dan Cobie Smulders aanwezig zijn.
Cobie Smulders is vooral bekend van haar rol als Robin Scherbatsky in de langlopende en immens populaire sitcom How I Met Your Mother. Gedurende meer dan 200 afleveringen stal ze de harten van kijkers wereldwijd als de stoere, onafhankelijke en toch gevoelige Robin. Hoewel de serie al enige tijd geleden is geëindigd, blijft de liefde voor het personage en de show onverminderd groot. Recentelijk maakte Smulders een gastoptreden als Robin in de vervolgserie How I Met Your Father, wat opnieuw voor opwinding zorgde onder fans.
Naast haar rol in de sitcom heeft Cobie Smulders ook indruk gemaakt in het Marvel Cinematic Universe als agente Maria Hill, de loyale rechterhand van Nick Fury. Haar aanwezigheid in de Avengers-franchise, waaronder in de blockbuster Avengers: Endgame, heeft haar geliefd gemaakt bij een hele nieuwe generatie fans. Vorig jaar verscheen ze ook in de Disney+ miniserie Secret Invasion als Maria Hill, wat haar veel lof opleverde van zowel critici als kijkers.
Tijdens Heroes Dutch Comic Con krijgen fans de kans om Cobie Smulders persoonlijk te ontmoeten. Op zaterdag 22 en zondag 23 juni zal ze beschikbaar zijn voor meet & greets, waar fans vragen kunnen stellen, handtekeningen kunnen bemachtigen en zelfs met haar op de foto kunnen gaan. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden voor alle fans van Cobie Smulders en haar werk.
Voor meer informatie over het evenement en het bemachtigen van toegangskaarten, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website van de organisatie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!