Will Smith en Martin Lawrence schitteren in eerste trailer van 'Bad Boys: Ride or Die'

Films
dinsdag, 26 maart 2024 om 15:15
3n316jusdhvpyytw29g4v9ebbcs
Sony heeft zojuist de langverwachte trailer uitgebracht voor de nieuwe Bad Boys-film met de terugkeer van supersterren Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen. De film heet Bad Boys: Ride or Die en markeert het vierde hoofdstuk in de geliefde franchise die voor het eerst in 1995 de bioscoopzalen wist te veroveren.
Sinds het baanbrekende debuut van Smith en Lawrence als het dynamische duo Mike Lowrey en Marcus Burnett, Miami PD-detectives, hebben de Bad Boys-films wereldwijd een enorme aanhang vergaard. Hoewel de eerste twee delen werden geregisseerd door Michael Bay, zijn de Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah teruggekeerd om de reeks voort te zetten na hun succes met Bad Boys for Life.
De cast van Bad Boys 4 bevat naast Smith en Lawrence ook enkele nieuwe gezichten, waaronder Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith en Ioan Gruffudd. Na zeventien jaar wachten sinds de release van Bad Boys II in 2003 en Bad Boys for Life in 2020, was het laatste deel een enorm succes ondanks de uitdagingen van de COVID-19-pandemie.
Fans van de franchise werden eerder dit jaar verheugd toen Smith en Lawrence de terugkeer van de Bad Boys aankondigden via sociale media, wat de anticipatie voor het vierde deel alleen maar deed toenemen. De trailer belooft opnieuw een dosis adrenaline, humor en spectaculaire actiescènes die de fans gewend zijn van de Bad Boys-franchise.
Het heeft er alle schijn van dat de nieuwe Bad Boys-film op weg is om opnieuw een blockbusterhit te worden wanneer deze op 7 juni in de bioscoop zalen verschijnt. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van Bad Boys: Ride or Die!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!