Nieuwe absurde Netflix-serie over een doorgedraaide huishoudrobot binnenkort te zien

TV en Series
dinsdag, 26 maart 2024 om 17:00
netfx
Cassandra, een nieuwe Duitse miniserie die eerder al werd aangekondigd in september vorig jaar, was onlangs tijdens het Next On Netflix-event in Duitsland een van de blikvangers. De sciencefictionserie is geregisseerd en geschreven door Benjamin Gutsche (bekend van Der Antrag en All You Need) en geproduceerd door Eva Stadler en Christian Becker voor Rat Pack Filmproduktion.
Sinds de eigenaars onder mysterieuze omstandigheden meer dan 50 jaar geleden omkwamen, staat Duitslands oudste ‘smart home’ leeg. In het heden betrekt Samira met haar familie het huis en ontwaakt de elektronische huishoudelijke hulp Cassandra uit haar decennialange sluimer. In de jaren 70 ontwikkeld om voor een gezin te zorgen, is ze buiten bedrijf gebleven sinds de dood van de vorige bewoners van het huis.
Nu voelt Cassandra een tweede kans, waar ze meer kan zijn dan alleen een gelukkige helper die alles op zijn plaats zet. Cassandra ziet zichzelf als een gelijkwaardig lid van de familie, met een enkele missie: elk beschikbaar middel gebruiken om ervoor te zorgen dat ze nooit meer alleen wordt gelaten.
Cassandra is een productie van Rat Pack Filmproduktion, geschreven en geregisseerd door Benjamin Gutsche en geproduceerd door Eva Stadler en Christian Becker, samen met uitvoerend producent Amara Palacios. Aan de andere kant van de camera wordt Lavinia Wilson vergezeld door een cast met onder andere Mina Tander, Michael Klammer, Franz Hartwig, Mary Tölle, Joshua Kantara, Elias Grünthal en Filip Schnack.
De opnames voor de nieuwe zesdelige Netflix-serie zijn momenteel al in volle gang. Helaas moeten we nog even geduld hebben op een eerste trailer maar de beschrijving, de cast en de eerste foto’s beloven alvast veel goeds! Cassandra verschijnt later dit jaar op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!