Snoeiharde 'Sniper'-film valt goed in de smaak bij Netflix-kijkers: "Geweldig van genoten!"

Films
dinsdag, 26 maart 2024 om 19:00
ai7hczkc3erb1laty1iqyj1gmib
Al drie weken lang staat Sniper: Ultimate Kill stevig in de top 10 van meest gestreamde films op Netflix in Nederland. Deze bikkelharde actiefilm uit 2017, geregisseerd door Claudio Fäh en met in de hoofdrollen Chad Michael Collins, Billy Zane en Tom Berenger, is het zevende deel in de Sniper-filmserie en een vervolg op Sniper: Ghost Shooter uit 2016.
In Sniper: Ultimate Kill worden kijkers meegenomen naar het gevaarlijke territorium van de Colombiaanse drugshandel. Drugskoning Jesús Morales huurt een beruchte sniper genaamd "El Diablo" in om al zijn vijanden uit te schakelen. DEA-agent Kate Estrada en Master Sergeant Brandon Beckett worden naar Colombia gestuurd om deze dodelijke sniper te stoppen en Morales uit te leveren aan de autoriteiten.
Ondanks dat de Sniper-films die nu op Netflix staan niet de hoogste beoordelingen hebben op IMDb, variërend tussen 5.3 en 5.6, bieden ze wel het soort vermakelijke actie waar fans van het genre naar op zoek zijn. Met een overvloed aan schietpartijen, spannende achtervolgingen en indrukwekkende explosies is de Sniper-franchise een ware traktatie voor liefhebbers van popcornvermaak.
De reacties op X/Twitter zijn dan ook lovend: “Sniper: Ultimate Kill op Netflix is een goede! Voeg deze toe aan je kijklijst!” Verder klinken er geluiden als “Erg goede film” en “heel interessant”. Wel is er één puntje van kritiek te ontdekken; kijkers balen ervan dat niet álle films in de Sniper-reeks te zien zijn op de streamingdienst.
Naast Sniper: Ultimate Kill zijn ook Sniper: Legacy en Sniper: Ghost Shooter beschikbaar op Netflix. Ultimate Kill steekt er echter behoorlijk bovenuit, aangezien de film al drie weken stevig in de top 10 van meest gestreamde films op Netflix in Nederland staat. Heb jij de film al gezien? Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!