Netflix geeft startschot voor opnames van nieuwe Harlan Coben-serie 'Caught'

TV en Series
dinsdag, 26 maart 2024 om 21:10
atr 20240318 grupal 0001
Op 18 maart zijn de opnames begonnen voor de langverwachte nieuwe serie Caught, gebaseerd op het werk van de beroemde schrijver Harlan Coben. De serie speelt zich af in het adembenemende Bariloche, gelegen in de Patagonische regio van Argentinië. Hier krijgen we een kijkje in het leven van Ema Garay, een reporter die bekendheid vergaart door criminelen te ontmaskeren.
Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze Leo Mercer ontmoet, een sociaal werker die al snel de hoofdverdachte wordt in haar onderzoek naar de verdwijning van een 16-jarig meisje. Terwijl Ema de waarheid probeert te achterhalen, zal ze ook haar eigen demonen onder ogen moeten zien.
De serie wordt geregisseerd door Miguel Cohan en Hernán Goldfrid, bekend van hun werk aan diverse succesvolle films en series. De productie ligt in handen van Vanessa Ragone van Haddock Films, die eerder betrokken was bij prijswinnende producties zoals El Secreto de sus Ojos. De cast van Caught wordt aangevoerd door Soledad Villamil, Juan Minujín en Alberto Ammann, met gastoptredens van onder andere Matías Recalt.
Caught is een nieuwe aanwinst in de reeks van samenwerkingen tussen Harlan Coben en Netflix, waarbij zijn bestsellers worden omgezet in meeslepende series. Caught zal zich voegen bij andere succesvolle series zoals Fool me once, Safe en Stay Close uit Groot-Brittannië, en El Inocente uit Spanje.
Gepland voor lancering op Netflix in 2025, bestaat Caught uit zes afleveringen van elk 45 minuten. De miniserie belooft kijkers opnieuw aan hun scherm gekluisterd te houden, doordrenkt met de kenmerkende spanning waar Harlan Coben om bekend staat. Fans van de auteur kunnen ook uitkijken naar een andere miniserie, Missing You, die eveneens gepland staat voor 2025. Bekijk hieronder de aankondiging van Caught!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!