Nieuwe Harlan Coben-serie 'Missing You' verschijnt in 2025 op Netflix

TV en Series
vrijdag, 15 maart 2024 om 11:00
coben1
Netflix heeft zojuist aangekondigd dat de nieuwe serie van Harlan Coben, genaamd Missing You, in 2025 uitkomt. Na het enorme succes van Fool Me Once zijn de verwachtingen voor de nieuwe serie hooggespannen.
Het verhaal van Missing You draait om Kat Donovan, een vastberaden detective bij de NYPD, wiens wereld op zijn kop wordt gezet wanneer ze haar voormalige verloofde tegenkomt op een datingsite - een man die haar hart brak en die ze al achttien jaar niet heeft gezien.
Als Kat besluit contact op te nemen met de persoon achter het profiel, wordt ze geconfronteerd met een sinister web van bedrog en geheimen dat haar dwingt om haar gevoelens te confronteren ten opzichte van iedereen van wie ze ooit heeft gehouden, inclusief haar eigen vader, wiens tragische dood nooit volledig is opgehelderd.
De cast van Missing You is een schitterende verzameling van getalenteerde acteurs die klaarstaan om het verhaal tot leven te brengen. Met Rosalind Eleazar in de rol van Kat Donovan, Jessica Plummer als Stacey Embalo, Richard Armitage als Ellis Stagger, en een ensemble van andere getalenteerde acteurs, belooft Missing You weer een onvergetelijke ervaring te worden.
Missing You maakt deel uit van Cobens voortdurende creatieve samenwerking met Netflix, waarbij al meerdere romans uit zijn bibliotheek zijn omgezet in Netflix Originals. De aanpassing van Missing You gaat ieder moment van start en zal naar verwachting begin 2025 te zien zijn op de streamingdienst. De serie wordt geleid door Nicola Shindler, die ook Fool Me Once heeft gemaakt.
Naast Missing You zit er nog een Harlan Coben-serie in de pijplijn. Run Away, geproduceerd door Harlan Coben, Nicola Shindler, Richard Fee en Danny Brocklehurst. Tot nu toe is alleen bekend dat actrice Lobat Asadi in de serie te zien zal zijn, verdere informatie is vooralsnog onduidelijk.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!