USS Callister keert terug in het zevende seizoen van Black Mirror

TV en Series
vrijdag, 15 maart 2024 om 10:00
6k6eg40gbzzv3vuudqlu8qanag8
Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie Black Mirror terugkomt voor een zevende seizoen, waarbij we weer worden ondergedompeld in de dystopische wereld van technologische en sociale chaos. Het nieuwe seizoen belooft een voortzetting te bieden van een vervolg op een van de meest iconische afleveringen uit het verleden, USS Callister uit seizoen 4.
USS Callister neemt ons mee naar een futuristische wereld waarin een briljante, maar eenzame programmeur genaamd Robert Daly, gespeeld door Jesse Plemons, een virtuele realiteit creëert binnen een online game. In deze realiteit fungeert hij als kapitein van een ruimteschip, de USS Callister, waar hij samen met zijn collega's gevangen zit in een dystopische simulatie.
Het zevende seizoen keert terug naar de USS Callister om te ontdekken hoe de bemanning omgaat met de nasleep van de gebeurtenissen uit de eerste aflevering. Terwijl Robert Daly zijn ondergang vond, lijken de problemen voor de bemanning van de USS Callister nog maar net te beginnen.
Een van de grootste trekpleisters van USS Callister was het briljante acteerwerk van Jesse Plemons als Robert Daly. Zijn vertolking van de complexe en getroebleerde programmeur voegde een extra laag toe aan het al intrigerende verhaal. De aflevering werd vaak omschreven als een donkere parodie op de klassieke Star Trek-serie.
Naast het vervolg op USS Callister zal het zevende seizoen van Black Mirror nog vijf andere afleveringen bevatten, waarvan de details nog schaars zijn. Fans kunnen echter verwachten dat de serie opnieuw zal verrassen met zijn scherpe observaties over technologie, samenleving en menselijk gedrag. Helaas blijft de exacte releasedatum voor het zevende seizoen nog in nevelen gehuld, maar Netflix heeft aangegeven dat het ergens in 2025 zal debuteren. Bekijk hieronder de aankondiging.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!