Makers van 'American Murder: The Family Next Door' komen met nieuwe true crime-docu

Films
vrijdag, 15 maart 2024 om 9:00
jennifer
Vanaf 10 april kunnen liefhebbers van true crime weer volop genieten van een nieuwe en spannende documentaire genaamd What Jennifer Did. Netflix heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht die ons meeneemt naar een vredig stadje in Canada dat wordt opgeschud door een gruwelijke misdaad.
Het verhaal begint wanneer Jennifer Pan de alarmcentrale belt om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten. Hierdoor wordt ze het middelpunt van een intrigerende moordzaak. Het huis van de Vietnamese immigranten wordt binnengedrongen door mysterieuze indringers die de familie terroriseren en een getraumatiseerde dochter achterlaten als enige getuige. Het is bizar, want iedereen in de buurt en de vrienden van de familie beschrijven hen als gastvrij, vrijgevig en hardwerkend. Hoe konden zij doelwitten zijn?
De documentaire, gemaakt door regisseur Jenny Popplewell, die eerder aan American Murder: The Family Next Door werkte, gebruikt politieverhoorbeelden en getuigenissen van betrokkenen om de complexiteit van dit onverwachte web van gebeurtenissen te ontrafelen. Popplewell wist met haar vorige werk al veel kijkers te raken, en lijkt met What Jennifer Did dit succes voort te zetten.
Netflix staat bekend om zijn vele goede documentaires die bijna altijd in de smaak vallen bij abonnees. Eerder zagen we al het succes van American Nightmare, en op dit moment zijn kijkers aan het genieten van The Program. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Netflix steeds vaker met schokkende en waargebeurde verhalen komt.
What Jennifer Did sluit perfect aan bij deze trend en is vanaf 10 april te zien op Netflix. Het belooft weer een aangrijpend verhaal te ontrafelen dat je waarschijnlijk nog lang zal bijblijven. Bekijk hieronder alvast de trailer en bereid je voor op een boeiende en intense rit door een van de meest verbijsterende misdaadverhalen uit de Canadese geschiedenis.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!