Lindsay Lohan betovert Netflix met nieuwe romantische komedie 'Irish Wish'

Films
vrijdag, 15 maart 2024 om 8:00
y4zjeny0y1oklu2xny61q2x1s4n
Vanaf vandaag presenteert Netflix de romantische komedie Irish Wish, met de charismatische Lindsay Lohan in de hoofdrol. Onder leiding van regisseur Janeen Damian en geschreven door Kirsten Hansen, belooft deze film een heerlijke mix van humor, romantiek en zelfontdekking te bieden.
Het verhaal draait om Maddie die geconfronteerd wordt met het nieuws dat de liefde van haar leven zich verloofd heeft met haar beste vriendin. In een poging haar gevoelens opzij te zetten, stemt Maddie ermee in om bruidsmeisje te zijn op hun huwelijk in Ierland.
Echter, slechts enkele dagen voor het huwelijk doet Maddie een impulsieve wens voor echte liefde, waarna ze zich plotseling in een alternatieve realiteit bevindt. Hier ontdekt ze dat het soms gevaarlijk kan zijn om te wensen wat je hart verlangt. Terwijl haar droom lijkt uit te komen, beseft Maddie al snel dat haar ware zielsverwant iemand anders is.
Irish Wish speelt zich af in het betoverende landschap van Ierland en werd gefilmd op locatie in Wicklow, aan de oostkust van het land. Voor Lohan, wiens familie haar roots heeft in Italië en Ierland, was dit een uitgelezen kans om haar erfgoed te verkennen. De schoonheid van Ierland, gecombineerd met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, maakte een blijvende indruk op haar. “De mensen zijn zo aardig, en de Guinness pasteien waren geweldig.”
Met zijn hartverwarmende thema's en meeslepende verhaallijn lijkt Irish Wish een niet te missen toevoeging aan het romantische komediegenre te worden. Of je nu op zoek bent naar een lach, een traan of een beetje zelfreflectie, deze film belooft voor ieder wat wils te bieden. Maak je klaar om verliefd te worden op Irish Wish, vanaf vandaag exclusief te zien is op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!