Emmy-genomineerde komedieserie maakt vanaf vandaag een comeback op Netflix

TV en Series
donderdag, 14 maart 2024 om 17:45
c54ntw4lznuha6xn4vghifz7cgk
Vanaf vandaag kun je op Netflix genieten van de Emmy-genomineerde muzikale komedieserie Girls5eva. Nadat de serie oorspronkelijk op Peacock werd uitgebracht, leek het erop dat deze in de vergetelheid zou raken. Gelukkig heeft Netflix de geliefde komedieserie gered van de ondergang en voegt er zelfs een derde seizoen aan toe.
In Girls5eva stralen Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps en Paula Pell als de overgebleven leden van een meidengroep uit de jaren '90. Ze komen in het heden weer bij elkaar om nog één keer hun kans te wagen in de popmuziek, terwijl ze jongleren met volwassen verantwoordelijkheden zoals partners, kinderen, banen, schulden, ouders die ouder worden en schouderpijn.
Het derde seizoen volgt de avonturen van Dawn, Wickie, Summer en Gloria terwijl ze op een epische comebacktour gaan na het opnemen van hun nieuwe album, Returnity. Zonder plan, manager of geboekte locaties stappen de dames in een busje en storten zich in het onbekende, waar ze worden geconfronteerd met een scala aan uitdagingen, van persoonlijke relaties tot ontmoetingen met de grootste namen in de muziekwereld. Terwijl ze worstelen met de druk van de weg, moeten ze beslissen of ze echt terug willen naar de top of dat ze het verleden moeten laten rusten.
Schrijver Meredith Scardino en de uitvoerende producenten Tina Fey, Robert Carlock, David Miner, Eric Gurian en Jeff Richmond, allen genomineerd voor een Emmy, zijn ook terug voor de serie, die wordt geproduceerd door Universal Television.
De makers laten weten: “We zijn blij om aan te kondigen dat onze herenigde meidengroep weer bijeen zal komen op Netflix. We zijn dankbaar voor iedereen bij de streamingdienst die verliefd is geworden op onze met muziek gevulde komedie. We kunnen niet wachten om Dawn, Wickie, Summer en Gloria aan het wereldwijde Netflix-publiek voor te stellen.”
Alle seizoenen van Girls5eva zijn vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Check hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!