Bill Skarsgård is uit op wraak in eerste bikkelharde trailer van 'The Crow'

Films
donderdag, 14 maart 2024 om 15:45
y67hfmuedfhykcfupjs1bxsnrnd
Ga er maar eens goed voor zitten: na lang wachten is nu eindelijk de eerste trailer van The Crow vrijgegeven. Gebaseerd op de cultklassieker van James O'Barr's gelijknamige comic, draait het verhaal om een man die samen met zijn verloofde wordt vermoord en vervolgens terugkeert uit de dood, uit op wraak. Bill Skarsgård neemt de rol van The Crow op zich, waarbij hij in de voetsporen treedt van Brandon Lee.
The Crow is een duistere en grimmige reboot van de cultfilm, gevestigd in een sombere stedelijke omgeving. Gewapend met bovennatuurlijke krachten zoekt Eric gerechtigheid tegen de verantwoordelijke criminelen, terwijl hij door een corrupte stad navigeert. Deze heropleving brengt een ode aan het origineel, terwijl het tegelijkertijd nieuwe elementen introduceert om ook een nieuw publiek aan zich te binden.
De trailer biedt een eerste echte blik op de remake met Skarsgård in de hoofdrol, waarbij zijn nieuwe versie van Eric Draven en het personage's verloofde, Shelly gespeeld door FKA Twigs, worden geïntroduceerd. De trailer hypet ook de intense gewelddadigheid die te wachten staat in de nieuwe film, waarbij het titelpersonage niets achterhoudt in zijn queeste naar wraak op de moordenaars.
De film uit 1994 is vandaag de dag vooral bekend van het feit dat acteur Brandon Lee om het leven kwam tijdens de opnames. Dit gebeurde bij de opnames van de scène waarin Eric en zijn vriendin worden aangevallen in hun appartement. De dood van Lee maakte dat de laatste scènes zonder hem moesten worden opgenomen. Er werden combinaties van stock footage en scènes met lookalikes gebruikt ter vervanging.
Nu, 20 jaar later is The Crow terug met ditmaal de getalenteerde acteur Bill Skarsgård in de hoofdrol. Hoewel er in eerste instantie enige terughoudendheid te horen was, lijken de eerste reacties op de reboot voorzichtig positief. The Crow draait vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!