Dit is de beste internationale Harlan Coben-serie volgens Harlan Coben zelf

TV en Series
zondag, 28 januari 2024 om 17:38
harlancoben
Schrijver Harlan Coben is razend populair, en zijn nieuwste Netflix-serie Fool Me Once verbreekt alle records op de streamingdienst. Naast Fool Me Once zijn er tal van andere verhalen verfilmd, en de schrijver laat nu via social media weten dat The Innocent (El Inocente) zijn absolute favoriete internationale productie is.
De schrijver deelt via Twitter/X: "Wanneer gevraagd werd naar buitenlandse series op Netflix, isThe Innocentmijn favoriet, opgenomen in Barcelona, geregisseerd door Oriol Paulo en met Mario Casas in de hoofdrol. Bekijk de trailer. Ondertiteld of nagesynchroniseerd."
uvg0xcqtgxnclmwkuddw0efk5ht 1140x570
Still 'El inocente' via TMDB
The Innocentis een Spaanse mysterieuze thriller geregisseerd door Oriol Paulo en gebaseerd op de Harlan Coben-roman met dezelfde naam. De show heeft Mario Casas, Alexandra Jiménez, Aura Garrido en José Coronado in de hoofdrollen.
De officiële beschrijving van de Spaanstalige serie luidt: "Negen jaar nadat hij betrokken raakte bij een ruzie en per ongeluk een man doodde, probeert Mateo (Mario Casas) opnieuw te beginnen met zijn vrouw Olivia (Aura Garrido). Ze zullen echter verrast worden door nieuwe ontwikkelingen die hun leven opnieuw zullen verscheuren."
The Innocentis een van de veertien Harlan Coben-romans die zijn verfilmd tot Netflix-series, na Cobens ondertekening van een deal met het bedrijf in augustus 2018. Oriol Paulo, Jordi Vallejo en Guillem Clua schreven het scenario. Grotendeels gevestigd in Barcelona, werd de serie opgenomen op verschillende locaties in heel Catalonië.The Innocentis nu te zien op Netflix; bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!