Dochter van Harlan Coben stapt uit de schaduw van haar vader met eigen serie 'Dead Hot'

TV en Series
vrijdag, 01 maart 2024 om 22:13
dvnfadlmcuctvveqwjrmlabilzn
In de wereld van misdaad en mysterie is de naam Coben synoniem geworden met meeslepende verhalen en onverwachte wendingen. Deze keer staat echter niet Harlan Coben, maar zijn dochter Charlotte Coben in de schijnwerpers. Haar eerste serie, Dead Hot, heeft zijn intrede gedaan op Prime Video in het Verenigd Koninkrijk.
Hoewel Harlan Coben een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten met adaptaties zoals Netflix's The Stranger en Fool Me Once, is het nu Charlotte die de show steelt met haar eigen creatie. Na samengewerkt te hebben met haar vader aan eerdere shows, waaronder het mede-creëren van Shelter voor Prime Video, gebaseerd op een van zijn romans, betreedt Charlotte het podium met een serie die de vertrouwde intrige van de Coben-erfenis belooft, terwijl ze haar unieke vertelstijl introduceert.
Terwijl Netflix zijn reis voortzet met nog twee Harlan Coben-adaptaties, Missing You en Run Away, waagt Charlotte zich in onontgonnen gebied en levert een serie die zowel herinnert aan het werk van haar vader als duidelijk haar eigen stempel probeert te drukken. Maar is dat ook gelukt?
Het verhaal van Dead Hot draait om de verstrengelde levens van twee vrienden, Elliot en Jess. Hun verbinding is gesmeed door Peter, de ex van Elliot en de tweelingbroer van Jess, die vijf jaar geleden op mysterieuze wijze verdween en slechts een afgesneden vinger in een plas bloed achterliet. Ondanks het verstrijken van de tijd klampen Elliot en Jess zich vast aan de hoop dat Peter misschien nog leeft en kunnen ze niet volledig loslaten.
De serie markeert een belangrijke mijlpaal in de carrière van Charlotte Coben, maar kan op basis van de eerste reacties nog lang niet voldoen aan het niveau van haar vader. De serie moet het op het moment van schrijven doen met een IMDb-score van 5.7. Daarnaast zullen we ook nog wel even geduld moeten hebben tot we de serie zelf kunnen beoordelen, aangezien het nog onduidelijk is of, en wanneer Dead Hot naar Nederland komt. Zou jij de serie graag willen zien?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!