Activision deelt eerste geheimzinnige teaser van 'Call of Duty: Black Ops 6'

Games
donderdag, 23 mei 2024 om 14:00
blackops1
Activision heeft officieel de nieuwste toevoeging aan de Call of Duty-franchise aangekondigd met een intrigerende trailer die ons een glimp laat zien van wat lijkt te zijn Call of Duty: Black Ops 6. De trailer hint naar een nachtelijke spionagemissie met een thema dat wijst op overheidsleugens en corruptie.
In de eerste teaser, te zien in de onderstaande tweet, zien we "live" beelden van een groep die Mount Rushmore vandaliseert met spandoeken waarop "The Truth Lies" staat, die over de ogen van de beroemde beelden zijn gehangen. De tweede teaser toont dezelfde groep die "The Truth Lies" posters ophangt.
Beide teasers werden gelanceerd als onderdeel van een website voor de game: thetruthlies.com, een adres dat een tv toont met zes verschillende "kanalen", waarvan de andere vier waarschijnlijk in de toekomst verdere teaser-content zullen laten zien. De tv op de website heeft een duidelijk retro-uitstraling, wat brandstof geeft aan geruchten dat Call of Duty: Black Ops 6 zich afspeelt tijdens de Golfoorlog.
Naast deze officiële onthulling circuleert er een vaag beeld dat beweert een vage versie van de cover art van het spel te zijn op X. Ondanks de vervaging, roept het beeld duidelijk herinneringen op aan de cover van de eerste Call Of Duty: Black Ops-titel.
Microsoft zal de release van Call of Duty: Black Ops 6 rechtstreeks aankondigen op de Game Pass-service tijdens de aankomende Xbox showcase in juni, samen met de volledige Call of Duty-backcatalogus die beschikbaar zal zijn op Game Pass nog voordat Black Ops 6 in oktober uitkomt.
Op dit moment zijn er geen verdere details bekend, maar het is waarschijnlijk dat er meer onthullingen zullen komen op in de komende dagen, en tijdens de volgende showcase van Xbox op 9 juni.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!