Eddie Murphy schittert als Axel Foley in de officiële trailer van 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Films
donderdag, 23 mei 2024 om 15:00
bhc4 20221010 11410r
Netflix heeft zojuist de officiële trailer gelanceerd van Beverly Hills Cop: Axel F., waarin Eddie Murphy opnieuw schittert als de onvergetelijke Axel Foley. Geproduceerd door de dynamische combinatie van Jerry Bruckheimer, Eddie Murphy, Chad Oman, en geregisseerd door Mark Molloy, belooft deze Netflix-original een zomer vol actie en spanning.
De trailer biedt een intrigerend voorproefje van de plot, waarin Axel Foley opnieuw in actie komt nadat het leven van zijn dochter wordt bedreigd. De altijd charismatische Taylour Paige voegt zich bij de cast als Foley's dochter, terwijl Joseph Gordon-Levitt de rol van een nieuwe partner op zich neemt. Bekende gezichten keren terug: Billy Rosewood, gespeeld door Judge Reinhold, en John Taggart, gespeeld door John Ashton, maken hun comeback om samen met Foley een onheilspellend complot te ontrafelen.
De Netflix-original lijkt trouw te blijven aan de essentie van de oorspronkelijke Beverly Hills Cop-franchise, waarbij actie en humor hand in hand gaan. Eddie Murphy in zijn iconische rol als Axel Foley belooft een nostalgische reis voor fans van het eerste uur. Bekijk hieronder de officiële trailer van Beverly Hills Cop: Axel F.
De officiële beschrijving luidt: "Detective Axel Foley (Eddie Murphy) is opnieuw te vinden in Beverly Hills. Wanneer het leven van zijn dochter wordt bedreigd, bundelen Jane (Taylour Paige) en het team van Foley hun krachten met zowel een nieuwe partner (Joseph Gordon-Levitt) als oude vertrouwelingen Billy Rosewood (Judge Reinhold) en John Taggart (John Ashton) om de druk op te voeren en een samenzwering bloot te leggen."
Met de onthulling van deze eerste trailer is de anticipatie voor Beverly Hills Cop: Axel F. nu al voelbaar, en de verwachtingen voor een onvergetelijke zomer van 2024 op Netflix zijn hooggespannen. De legendarische Axel Foley is terug, en het belooft een rit vol actie, humor en spanning te worden die fans niet willen missen!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!