Olivier Richters krijgt grote schurkenrol in derde seizoen van Prime Video-hitserie 'Reacher'

TV en Series
vrijdag, 24 mei 2024 om 12:00
jones1
De Nederlandse acteur Olivier Richters, beter bekend als The Dutch Giant, heeft een prominente rol weten te bemachtigen in het derde seizoen van de populaire hitserie Reacher. In dit nieuwe seizoen, dat gebaseerd is op het boek Persuader van Lee Child, zal Richters de rol van de schurk Paulie spelen.
In de Reacher-boekenreeks van Lee Child, die wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren heeft verkocht, is Paul "Paulie" Masserella een belangrijke antagonist. Hij is een "gestoorde bodybuilder-bodyguard" voor Zachary Beck, een rol die in de serie vertolkt wordt door Anthony Michael Hall. Paulie wordt beschreven als een gigant van een man, minstens 1,95 meter lang en meer dan 200 kilo zwaar, wat perfect aansluit bij het indrukwekkende postuur van Olivier Richters, die zelf 2,18 meter (7 voet 2 inch) lang is en 158 kilo weegt.
Alan Ritchson, die de hoofdrol speelt van Jack Reacher, heeft een indrukwekkende lichaamsbouw met zijn 1,90 meter en 109 kilo, maar zelfs hij valt in het niet bij de immense omvang van Richters. Anthony Michael Hall, die Zachary Beck speelt, merkte op dat Richters hem deed denken aan de iconische James Bond-schurk Jaws, gespeeld door Richard Kiel. Hij doet me denken aan Jaws uit The Spy Who Loved Me, hij is letterlijk een reus, zei Hall. Reacher en Paulie die tegenover elkaar staan, dat wordt een epische strijd.
De casting van Olivier Richters als Paulie markeert een belangrijke stap in zijn carrière. Richters was eerder te zien in bijrollen in verschillende grote films, waaronder Black Widow, The King’s Man, en Indiana Jones and the Dial of Destiny. Nu krijgt hij de kans om een meer prominente rol te spelen in een populaire serie.
Het derde seizoen van Reacher volgt het verhaal van het boek Persuader. Hierin gaat Reacher undercover in de kasteelachtige woning van Zachary Beck, wiens zoon ternauwernood ontsnapt aan een kidnapping. Beck leeft in constante angst voor zijn werkgevers en vertrouwt op zijn bodyguards, waaronder de kolossale Paulie, om zijn familie te beschermen.
Met zijn indrukwekkende verschijning en acteertalent heeft Olivier Richters zich in korte tijd weten te vestigen in de filmindustrie. Zijn rol in Reacher is een bewijs van zijn groeiende populariteit en talent. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe hij de rol van Paulie tot leven zal brengen en hoe zijn dynamiek met Alan Ritchsons Jack Reacher zich zal ontvouwen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!