Nieuwe Jurassic World-serie 'Chaos Theory' vanaf vandaag te zien op Netflix

TV en Series
vrijdag, 24 mei 2024 om 10:00
jurassic world chaos theory n s1 e5 00 21 07 22pngjurassic world chaos theory n s1 e5 00 21 07 22jpg
Na de sluiting van het park, nadat het koninkrijk is gevallen, begint vanaf vandaag een nieuw tijdperk van chaos. Jurassic World: Chaos Theory, een nieuwe animatieserie, is nu te zien op Netflix. De serie speelt zich af zes jaar na de gebeurtenissen in Camp Cretaceous.
De leden van 'The Nublar Six' worstelen om hun weg te vinden buiten de eilanden, terwijl ze navigeren door een wereld die nu gevuld is met dinosaurussen en mensen die hen kwaad willen doen. Herenigd in de nasleep van een tragedie, bundelt de groep hun krachten alleen om te ontdekken dat ze op de vlucht zijn en worden meegesleurd in een wereldwijd avontuur.
Paul-Mikel Williams en Sean Giambrone hernemen officieel hun rollen uit Camp Cretaceous als respectievelijk Darius en Ben voor Chaos Theory, dat tien afleveringen zal bevatten en vanaf vandaag te streamen is op Netflix. Het personage van Jenna Ortega, Brooklynn, is gerecast. De Wednesday-ster wordt vervangen door actrice, singer-songwriter en model Kiersten Kelly. Hoewel Kiersten Kelly voornamelijk bekend is om haar muzikale talent, heeft ze beperkte ervaring op het gebied van acteren in films en televisie. Haar werk omvat voornamelijk commercials voor grote merken zoals Google TV en Walmart.
De trailer opent met Darius, gespeeld door Williams, die nu achttien is en nog steeds toegewijd is aan het beschermen van dinosaurussen. Darius is alleen en heeft zich teruggetrokken. “Dat was om een zeer specifieke reden en ik kijk ernaar uit dat mensen daar meer over te weten komen,” legt showrunner Scott Kreamer uit in eerder interview met EW.
Jurassic World: Chaos Theory is vanaf vandaag te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!