Netflix verlengt gloednieuwe komedieserie met Shane Gillis voor een tweede seizoen

TV en Series
donderdag, 23 mei 2024 om 18:00
tires n s1 e1 00 04 03 20 r
Netflix heeft officieel een vervolg aangekondigd op de comedyserie Tires, gemaakt door Shane Gillis, Steve Gerben en John McKeever. De aankondiging komt vlak na de première van de serie op Netflix, die vanaf vandaag te zien is op de streamingdienst. Het tweede seizoen van de serie zal volgend jaar al te zien zijn.
In het eerste seizoen, gefinancierd door Gillis zelf, speelt Steven Gerben de rol van Will, de nerveuze en onervaren erfgenaam van een autogarage, die probeert het bedrijf van zijn vader nieuw leven in te blazen ondanks constante pesterijen van zijn neef en medewerker, Shane (gespeeld door Gillis zelf).
De serie, met ook rollen voor Chris O'Connor, Kilah Fox en Stavros Halkias, belooft een komisch avontuur te worden, met gastoptredens van Andrew Schulz. Gillis en zijn mede-creators Gerben en McKeever treden op als uitvoerende producenten, waarbij McKeever ook als regisseur fungeert.
Tires is onderdeel van een groeiende samenwerking tussen Gillis en Netflix. Eerder had de streamingdienst al succes met Gillis' eerste stand-up special, Beautiful Dogs, die in 2023 werd uitgebracht en twee weken lang in de top 10 van de Verenigde Staten stond. Gillis, die eerder dit jaar drie uitverkochte shows in Los Angeles deed als onderdeel van het Netflix is a Joke Fest, heeft ook een tweede stand-up special op komst, die naar verwachting ook in 2025 zal verschijnen.
Het eerste seizoen van de nieuwe komedieserie is vanaf vandaag te zien op Netflix en telt in totaal zes afleveringen. Bekijk hieronder de officiële trailer van Tires. Ga jij de serie kijken?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!