Bloederige anime-serie 'The Way of the Lone Wolf' vanaf vandaag nieuw op Netflix

TV en Series
donderdag, 23 mei 2024 om 17:00
gar
Vanaf vandaag komt Netflix met de gloednieuwe anime-serie Garouden: The Way of the Lone Wolf, gebaseerd op de bekende romans van Baku Yumemakura. Het verhaal draait om Juzo Fujimaki, een rivaal van Bunshichi Tanba, de protagonist uit de boekenreeks.
Op de vlucht voor zijn turbulente verleden wordt Juzo gedwongen deel te nemen aan een dodelijk ondergronds vechttoernooi. Gewapend met zijn vaardigheden in de vechtkunst Takemiya-ryu, moet hij zich een weg banen door geduchte tegenstanders en zijn innerlijke demonen, terwijl hij ook nog eens opgejaagd wordt door een detective die hem op de hielen zit.
Wat deze anime bijzonder maakt, is de innovatieve benadering van de vechtscènes. Door daadwerkelijke bewegingen van martial artists uit verschillende disciplines zoals boksen, karate, Braziliaans jiu-jitsu, worstelen en sumo vast te leggen, worden alle stoten en trappen zo realistisch mogelijk weergegeven.
Naast Ryota Takeuchi, die de stem van Juzo Fujimaki vertolkt, kunnen kijkers zich verheugen op een sterrencast van stemacteurs, waaronder Tetsu Inada, Shunsuke Takeuchi, Rintaro Nishi, Tessho Genda, Aya Endo en vele anderen.
De serie is geregisseerd door Atsushi Ikariya (bekend van ID: INVADED en Sabikui Bisco) en geanimeerd door NAZ (Good Night World en Thermae Romae Novae). Met adembenemende visuals en hartverscheurende actie staat Garouden: The Way of the Lone Wolf garant voor weer een aangrijpend anime-avontuur.
Bekijk hieronder de bloederige officiële trailer van de veelbelovende nieuwe anime-serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!