Jenna Ortega keert niet terug in vervolg van Jurassic World-serie op Netflix

Films
zondag, 19 mei 2024 om 16:00
wednesday 108 unit 02145rc
Jenna Ortega zal niet terugkeren als de stem van het personage Brooklyn in de aankomende Netflix-animatieserie Jurassic World: Chaos Theory. Ortega vertolkte Brooklyn gedurende vijf seizoenen tussen 2020 en 2022 in de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous. Echter, aan het vervolg werkt ze niet mee. Haar afwezigheid werd benadrukt door de nieuwe trailer van Chaos Theory, die onlangs door Netflix werd gedeeld, waarvan haar naam ontbrak in de aankondigingen rondom de serie.
Volgens berichten van Deadline zal het personage Brooklynn niet terugkeren in Chaos Theory. De vervanger van Jenna Ortega als de stem van Brooklyn is actrice, singer-songwriter en model Kiersten Kelly. Hoewel Kiersten Kelly voornamelijk bekend is om haar muzikale talent, heeft ze beperkte ervaring op het gebied van acteren in films en televisie. Haar werk omvat voornamelijk commercials voor grote merken zoals Google TV, Walmart en het drankje YOU.C1000 voor Miss Universe.
Hoewel er geen formele verklaring is gegeven voor Ortega's vertrek, suggereren bronnen dat haar drukke opnameschema, inclusief projecten zoals de Scream-franchise, Beetlejuice 2 en Wednesday, haar betrokkenheid bij Camp Cretaceous heeft beïnvloed.
De aankomende serie Jurassic World: Chaos Theory belooft een nieuwe fase te brengen in het avontuur van de personages, nu zes jaar na de gebeurtenissen van Camp Cretaceous. De makers, Scott Kraemer en Aaron Hammersley, deelden hun verwachtingen en benadrukken de evolutie van zowel de personages als de wereld waarin ze leven. De Nublar Six, zoals ze liefkozend genoemd worden, zullen geconfronteerd worden met nieuwe uitdagingen, zowel intern als extern, terwijl ze hun onderlinge banden opnieuw moeten opbouwen te midden van een samenzwering.
Jurassic World: Chaos Theory is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!