Nieuwe Japanse DC-animeserie 'Suicide Squad Isekai' binnenkort te zien op HBO Max

TV en Series
zaterdag, 15 juni 2024 om 12:00
vwyri4hptm9wd6jwjh07pnzjiyv
Binnenkort gaat de nieuwe DC-animeserie Suicide Squad Isekai in première op HBO Max. Deze serie, een samenwerking tussen WIT Studio en Warner Bros., brengt een spannende nieuwe draai aan het welbekende Suicide Squad-verhaal door de personages naar een andere wereld te sturen.
Suicide Squad Isekai plaatst de iconische groep superschurken in een wereld van zwaarden en magie. In deze nieuwe dimensie, waar orcs en draken de dienst uitmaken, worden Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface en King Shark op een levensgevaarlijke missie gestuurd. Onder leiding van Amanda Waller, het hoofd van A.R.G.U.S., moet de groep een koninkrijk redden van een oprukkend keizerrijk. Met bomkragen om hun nek hebben ze slechts drie dagen om de oorlog in het voordeel van hun nieuwe bondgenoten te beslechten.
Een van de meest opvallende personages in deze nieuwe serie is King Shark, ook bekend als Nanaue. In de live-action films van James Gunn kreeg hij al veel aandacht, maar in Suicide Squad Isekai krijgt hij een nog grotere rol. In de eerste trailer zien we hoe King Shark zich met zijn enorme kracht en onstilbare eetlust een weg baant door hordes vijanden. Deze hongerige haai, ingesproken door Subaru Kimura, zal een cruciale rol spelen in de strijd tegen magische wezens zoals weerwolven en orks.
Naast Subaru Kimura als King Shark, horen we onder andere Anna Nagase, Yûichirô Umehara en Jun Fukuyama. De serie wordt geregisseerd door Eri Osada, met Naoto Hosoda als character designer en Tappei Nagatsuki en Eiji Umehara als scenaristen.
Suicide Squad Isekai wordt wereldwijd uitgebracht, met de eerste drie afleveringen die op 27 juni tegelijkertijd op HBO verschijnen. Daarna volgt een wekelijkse release. We houden nog even een slag om de arm of de serie op die datum ook in Nederland te zien zal zijn. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!