Derde en laatste seizoen van populaire DC-serie vanaf vandaag te zien op Netflix

TV en Series
donderdag, 06 juni 2024 om 8:00
sweet tooth s2 e3 native 00 34 20 04r
Het derde en laatste seizoen van de populaire Netflix-serie Sweet Tooth is vanaf vandaag te streamen. Gebaseerd op de DC-comics van Jeff Lemire, heeft de serie kijkers twee seizoenen lang meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld waarin hybriden van dieren en mensen proberen te overleven. Met het einde in zicht lijkt het derde seizoen een aangrijpende ontknoping te worden.
Na de dramatische gebeurtenissen van het tweede seizoen, waarin Gus, Jepperd, Wendy en Bear op weg gaan naar Alaska op zoek naar Gus' moeder, Birdie, belanden ze in een web van nieuwe gevaren. Terwijl ze de ijzige wildernis doorkruisen, worden ze geconfronteerd met dreigingen van verschillende kanten.
Naast het voortdurende gevaar van de dodelijke ziekte en de genadeloze jacht op hybriden, worden ze geconfronteerd met nieuwe vijanden, zoals Helen Zhang en haar meedogenloze Wolf Boys, die vastbesloten zijn om de loop van de menselijke geschiedenis te veranderen.
Een van de hoogtepunten van dit seizoen is de toevoeging van nieuwe personages, waaronder Siana en haar hybride dochter Nuka, gespeeld door Cara Gee en Ayazhan Dalabayeva. Deze nieuwe toevoegingen brengen frisse dynamiek en nieuwe uitdagingen voor Gus en zijn vrienden, terwijl ze hun zoektocht voortzetten naar antwoorden en een mogelijke remedie voor de verlammende ziekte die de wereld teistert.
Naast Gee en Dalabayeva keren ook enkele andere vertrouwde gezichten terug, waaronder Christian Convery als Gus, een beschutte en naïeve 10-jarige jongen die half mens en half hert is en op zoek is naar zijn moeder. Hij wordt begeleid door Nonso Anozie als Tommy Jepperd, een voormalige profvoetballer en hervormde Last Man die Gus redde van stropers en met tegenzin zijn reisgenoot werd. Naledi Murray speelt Wendy, Aimee's geadopteerde hybride dochter, half varken en half mens, terwijl Stefania LaVie Owen Bear vertolkt, de charismatische leider van het dierenleger dat hybriden redt.
Het derde en laatste seizoen van Sweet Tooth is nu te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!