Nickelodeon deelt eerste trailer van nieuwe Fairly Odd Parents-serie 'A New Wish'

TV en Series
woensdag, 01 mei 2024 om 21:00
column 3121
Fans van Fairly Odd Parents kunnen uitkijken naar de terugkeer van het geliefde magische duo Cosmo en Wanda in een nieuw, fris verhaal dat op 20 mei debuteert op Nickelodeon in de Verenigde Staten en later dit jaar bij ons in Nederland op Netflix te zien zal zijn. De eerste trailer van de nieuwe serie, met de titel A New Wish, is zojuist onthuld.
In de nieuwe serie zien de inmiddels gepensioneerde Cosmo en Wanda die verhuizen naar Dimmadelphia. Daar ontmoeten ze Hazel, een nieuwkomer die zich wat verloren voelt. Samen gaan ze op betoverende avonturen vol humor en warmte, zoals we die kennen uit de oorspronkelijke animatieserie.
De stemmencast van A New Wish bestaat uit bekende namen, met Susanne Blakeslee en Daran Harris als Wanda en Cosmo, en Ashleigh Crystal Hairston als de nieuwe stem van Hazel, die het trio compleet maakt. Achter de schermen leiden Butch Hartman en Fred Seibert het productieteam, die ervoor zorgen dat de revival trouw blijft aan de essentie van de geliefde franchise.
A New Wish is een direct vervolg op de originele animatieserie en laat de geflopte live-action aanpassingen achterwege. Het eerste seizoen omvat 20 afleveringen en maakt later dit jaar zijn debuut op Netflix. Het is nog niet duidelijk wat de exacte releasedatum zal zijn, dus houd onze website goed in de gaten voor verdere updates over de nieuwe Fairly Odd Parents-serie! Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!