Eerste veelbelovende trailer van 'Among Us'-serie met Elijah Wood en Randall Park onthuld

TV en Series
zaterdag, 08 juni 2024 om 10:00
seriesus
Gisteren werden tijdens het Summer Game Fest de eerste beelden van de langverwachte Among Us-serie onthuld. De serie, die in samenwerking met CBS Studios en Titmouse wordt geproduceerd, is een animatie-adaptatie van de populaire game die sinds de pandemie een cultureel fenomeen is geworden.
De stemmencast van de serie is indrukwekkend, met grote namen zoals Elijah Wood, Debra Wilson en Randall Park. Elk personage aan boord van het ruimteschip de Skeld krijgt zijn eigen stem, wat een interessante draai geeft aan de ervaring van het spel. Randall Park neemt de rol van de kapitein Red op zich, terwijl Ashley Johnson de beveiligingschef Purple speelt. Patton Oswalt zal de wedstrijdwinnaar White vertolken, en Elijah Wood neemt de rol van de onbetaalde stagiair Green op zich. Phil LaMarr speelt de scheepskok Brown, en Wayne Knight is te horen als de ingenieur Lime.
Owen Dennis, bekend van Cartoon Network's Infinity Train, fungeert als de maker en uitvoerend producent van de serie. Titmouse, het animatiestudio achter hits als Big Mouth en Star Trek: Lower Decks, verzorgt de animatie. Andere uitvoerende producenten zijn Forest Willard, Marcus Bromander en Carl Neisser van Innersloth, samen met Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio en Ben Kalina van Titmouse.
De Among Us-serie blijft trouw aan de kern van het spel, waarbij bemanningsleden te maken krijgen met een alien shapeshifter die voor chaos en moord zorgt aan boord. De uitdaging blijft hetzelfde: de bedrieger ontmaskeren voordat het te laat is. De serie belooft spannende momenten vol bedrog en sabotage, met elk bemanningslid dat zijn eigen unieke persoonlijkheid en rol heeft.
Het succes van Among Us, dat in 2018 werd gelanceerd maar pas in 2020 wereldwijd populair werd, kan worden toegeschreven aan de eenvoudige maar boeiende gameplay en de sterke aanwezigheid in internetmemes. De serie is een voorbeeld van hoe videogames succesvol naar andere mediavormen kunnen worden vertaald, een trend die steeds prominenter wordt in de entertainmentindustrie.
Hoewel er nog geen specifieke releasedatum is aangekondigd, werd de trailer afgesloten met de belofte dat de serie "binnenkort" komt. Gezien het trackrecord van CBS Studios met andere animatieseries zoals Star Trek: Lower Decks, en de betrokkenheid van de originele makers van Innersloth, zijn de verwachtingen hooggespannen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!