Netflix deelt eerste teaser van vervolg op fenomenale League of Legends-serie 'Arcane'

TV en Series
vrijdag, 07 juni 2024 om 16:00
u7c22tksowu2niclcaxkfelwo9r
Netflix heeft officieel bevestigd dat het tweede seizoen van Arcane in november van dit jaar zal debuteren op de streamingdienst. De serie, die zich afspeelt in het rijke universum van League of Legends, verraste zowel fans als critici. Nu biedt een nieuwe teaser een eerste glimp van het langverwachte vervolg.
Tijdens de recente Next On Netflix Animation-presentatie onthulde Netflix een teaser die de terugkeer van enkele geliefde personages uit het eerste seizoen bevestigt. De trailer, die werd gedeeld via de officiële kanalen van Arcane, toont onder andere Caitlyn en Vi in hun vernieuwde outfits en introduceert twee nieuwe personages. Vi, gekleed in een verbeterde versie van haar iconische handschoenen en het uniform van de Enforcers, lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in het aankomende seizoen.
Het eerste seizoen van Arcane was een groot succes voor Netflix en werd geprezen om zijn diepgaande emotionele lagen en spectaculaire actie. Het was de eerste streamingserie die een Emmy won voor Outstanding Animated Program, wat de verwachtingen voor het tweede seizoen nog hoger heeft gezet. De terugkeer van de serie belooft een nog intensere verhaallijn, met de complexe dynamiek tussen Vi en Jinx als centraal punt. Hun tegenstrijdige visies op de toekomst en hun persoonlijke conflicten zullen waarschijnlijk leiden tot spannende confrontaties en emotionele momenten.
Fans van Arcane hoeven niet lang te wachten, want het tweede seizoen wordt in november uitgebracht. Voor degenen die nieuw zijn in deze wereld van Arcane, is het eerste seizoen nog steeds beschikbaar op Netflix. Het belooft een epische voortzetting te worden van een verhaal dat zowel visueel verbluffend als narratief meeslepend is!
Hoewel de meeste mensen Ella Purnell onlangs pas écht leerden kennen als haar rol van Lucy MacLean in de populaire Fallout-serie op Prime Video, schittert de actrice in Arcane als Powder (Jinx). Naast Purnell keren ook Hailee Steinfeld als Vi, Kevin Alejandro als Jayve, Jason Spisak als Silco en Katie Leung als Caitlyn terug voor het tweede seizoen.
Het nieuwe seizoen va Arcane verschijnt aankomende November op Netflix Bekijk hieronder de eerste teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!