Fallout-ster Ella Purnell vecht tegen moordlustige eekhoorns in de horrorfilm 'The Scurry'

Films
donderdag, 16 mei 2024 om 20:00
qhsyeq8yzgomnvzt2rmpwz27r4l
Actrice Ella Purnell voegt zich bij de cast van Craig Roberts' comedy-horrorfilm The Scurry, waarvan momenteel de opnames in volle gang zijn. Purnell, bekend van haar rol in de populaire Prime Video-serie Fallout als Lucy MacLean, zal de hoofdrol spelen als een parkbeheerder die haar unieke vaardigheden moet gebruiken om te overleven tegen een groep moordlustige eekhoorns, zo meldt Screen Daily.
De film, geregisseerd door Craig Roberts, wordt momenteel gefilmd in het Verenigd Koninkrijk. The Scurry volgt twee ongediertebestrijders die worden opgeroepen naar een landelijk parkcafé om een routineprobleem met ongedierte te onderzoeken. Wanneer bij het invallen van de nacht een lawine van krankzinnige eekhoorns neerdaalt, zaaien ze chaos onder het personeel en de bezoekers in het park.
Naast Purnell zullen ook Rhys Ifans, Antonia Thomas en Paapa Essiedu deel uitmaken van de cast. Essiedu, bekend van zijn rol in de serie I May Destroy You en de horrorfilm Men van Alex Garland, voegt zich bij de cast, samen met Ifans, een ervaren acteur met rollen variërend van mainstream tot eigenzinnig werk.
Een opvallende keuze in het team achter The Scurry is regisseur Craig Roberts, die zijn debuut maakt in het horrorgenre. Hoewel Roberts eerder drie speelfilms heeft geregisseerd, begon hij zijn carrière als acteur, met zijn doorbraakrol in Richard Ayoade's film Submarine uit 2010.
Het is nog onduidelijk of de eekhoorns in The Scurry reusachtige knaagdieren zullen zijn of gewoon typische bosbewoners die compleet losgeslagen zijn. Desalniettemin heeft de film, met zijn intrigerende concept van moordlustige eekhoorns als komische antagonist, het in zich om een geweldige horror-komedie te worden.
Meer informatie zoals een releasedatum en een eerste trailer zullen we, zodra daar meer over bekend is, uiteraard delen. Houd onze website dus goed in de gaten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!