Netflix deelt eerst officiele trailer van het futuristische sci-fi spektakel 'Bionic'

Films
donderdag, 16 mei 2024 om 19:00
bionic n 01 01 07 11 r
Het jaar is 2035 en de wereld is getransformeerd door technologie. In de futuristische dystopische thriller Bionic (Biônicos), geregisseerd door Afonso Poyart, strijden twee zussen om roem in een toekomst waar bionische augmentaties domineren in de wereld van de sport. De film, die op 29 mei in première gaat, onthult ambitie, morele dilemma's en familieconflicten in een cyberpunk-setting, gevuld met adrenaline pompende actiescènes.
De cast bestaat uit Braziliaanse sterren zoals Gabz en Jessica Córes, twee zussen die al sinds hun kindertijd tegen elkaar strijden om de top te bereiken en naam te maken in de sportwereld. De hoofdrolspelers worden vergezeld door Bruno Gagliasso (Heitor) en Christian Malheiros (Gus), evenals Klebber Toledo, Paulo Vilhena en Danton Mello.
Geproduceerd door Black Films voor het platform, wordt Bionics (Biônicos) geregisseerd door Afonso Poyart, de naam achter andere hits van de Braziliaanse cinema zoals 2 Rabbits en Omens of a Crime. Het scenario is geschreven door Josephina Trotta, Cris Cera, Victor Navas en Afonso Poyart, met uitvoerende productie door Jatir Eiró, Upex, Cristiane Miotto, Mariana Marcondes en Rodrigo Castellar.
De officiële beschrijving van de film luidt: “In een dystopische toekomst waar robotische prothesen sport opnieuw definiëren, strijden twee zussen in verspringen - maar hun rivaliteit leidt hen langs een sinistere weg." Netflix heeft onlangs de eerste trailer gedeeld van de nieuwe Braziliaanse film en de prachtige visuals springen alvast uit het oog. Of de film los van alle pracht en praal ook inhoudelijk weet te boeien zal moeten blijken, het concept is in ieder geval veelbelovend en wij kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe sci-fi-titel.
Bionic (Biônicos) is vanaf 29 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële eerste trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!