Deze bikkelharde oorlogsserie met 'Fallout'-ster Walton Goggins is een must-watch op Videoland

TV en Series
zondag, 28 april 2024 om 14:00
8stymrsmnk4va5pzdkldklwzd7j
De oorlogsserie SIX is een meeslepende productie die te zien is op Videoland en brengt het leven en de operaties van de U.S. Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), beter bekend als SEAL Team Six, in beeld. Met een cast die bestaat uit bekende gezichten en onder leiding van een ervaren regisseur, biedt deze serie een fascinerende kijk op een van de belangrijkste antiterrorisme-eenheden van de U.S. Armed Forces.
De cast van SIX bestaat onder andere uit Walton Goggins, bekend van zijn rol in de populaire serie Fallout. Goggins vertolkt de rol van voormalig Senior Chief Special Warfare Operator (E-8) Richard "Rip" Taggart. Samen met Goggins wordt de cast versterkt door acteurs zoals Barry Sloane, Juan Pablo Raba en Kyle Schmid, die respectievelijk de rollen van Senior Chief Special Warfare Operator Joe "Bear" Graves, Senior Chief Special Warfare Operator Ricky "Buddha" Ortiz en Chief Special Warfare Operator Alex Caulder vertolken.
De serie komt uit handen van Hollywood (en Vietnam) veteraan William Broyles, die je misschien kent van zijn werk aan Cast Away, Jarhead, Flags of Our Fathers, Planet of the Apes en vele andere grote toptitels. Voor Six werkt hij samen met zijn zoon, David Broyles.
SIX neemt de kijkers mee in het hart van de actie, waarbij het dagelijkse leven en de missies van de leden van SEAL Team Six centraal staan. Deze elite-eenheid wordt ingezet voor de meest gevaarlijke en cruciale antiterrorisme-operaties wereldwijd. Van levensbedreigende missies tot persoonlijke strijd, de serie belicht de opofferingen en toewijding van deze buitengewone mannen terwijl ze hun land dienen en beschermen.
De serie kan rekenen op een IMDb-score van 7.2 en kent twee seizoenen die allebei te zien zijn op Videoland. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!