Bethesda heeft vandaag de langverwachte next-gen update uitgebracht voor Fallout 4

Games
vrijdag, 26 april 2024 om 19:00
ss 0e3f64b96da8ffc1372512f827c263934d3cd5d6
Sinds de release van de Prime Video-serie Fallout kunnen de games waar de serie op is gebaseerd rekenen op een enorme toename in het aantal spelers, vooral Fallout 4 en Fallout 76. Fallout 4-spelers vallen nu met hun neus in de boter, want Bethesda heeft vandaag eindelijk de langverwachte next-gen update uitgebracht.
De next-gen update voor Fallout 4 brengt niet alleen verbeterde graphics en prestaties met zich mee, maar ook nieuwe content. Onder de nieuwe toevoegingen bevinden zich onder andere het klassieke Enclave Colonel uniform en meer dan een dozijn workshop items.
Spelers kunnen zich verheugen op nieuwe wapens, waaronder de X-02 Power Armor, Hellfire Power Armor, Heavy Incinerator en Tesla Cannon, evenals verschillende Enclave Weapon en Armor Skins. Daarnaast introduceert de update een reeks unieke wapens, waaronder twee granaatwerpers, een Spijkerpistool, een Honkbalknuppelwerper, een Zaagbladwerper en zelfs wapens op basis van spaarvarkens.
Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Bethesda ook een thematische Halloween-update toegevoegd, genaamd All Hallow's Eve. Spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een spookachtig Halloween-gala georganiseerd door de New England Technocrat Society, compleet met pompoenen, heksen, ketels en griezelige decoraties voor hun nederzettingen. Deze update voegt 38 nieuwe Halloween-gerelateerde voorwerpen toe, inclusief nieuwe draagbare items zoals het iconische De-Capitalist helm.
Met al deze nieuwe toevoegingen en de opwinding rondom de Fallout-serie, lijkt het erop dat de verwoeste wereld van The Commonwealth weer tot leven komt. Of je nu een ervaren overlever bent die terugkeert naar bekende locaties of een nieuweling die voor het eerst de gevaren van de Wasteland trotseert, de next-gen update voor Fallout 4 heeft voldoende te bieden. Alle details over de update lees je op de website van Bethesda.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!