Dracula en zijn dochter starten een motel in de nieuwe Netflix spin-off van 'Hotel Transylvania'

TV en Series
vrijdag, 07 juni 2024 om 20:00
nasklfn
In 2025 komt er een nieuwe spin-offserie van de geliefde filmreeks Hotel Transylvania naar Netflix, getiteld Motel Transylvania. De eerste teaser, die onlangs tijdens tijdens een recent persmoment van Netflix Animation werd vrijgegeven, biedt een blik op wat we kunnen verwachten van deze spannende nieuwe animatieserie.
Motel Transylvania verplaatst het verhaal van Dracula en zijn dochter Mavis van het iconische Transylvanische hotel naar een nieuw resort in de zonovergoten woestijn van Californië. Deze frisse setting belooft een reeks nieuwe uitdagingen en komische situaties voor de geliefde personages.
In de eerste afbeelding zien we Dracula en Mavis zwevend in de lucht, met Drac's cape wapperend in de wind en een mysterieuze glimlach op zijn gezicht, terwijl hij trots naar het nieuwe motel van zijn dochter kijkt. De architectuur van het motel is modern en kleurrijk, met een opvallend neonbord dat de opening aankondigt.
Hoewel de details over de cast nog schaars zijn, wordt er volop gespeculeerd over welke stemacteurs hun rollen zullen hernemen. Adam Sandler, die Dracula stem gaf in de eerste drie films, keerde niet terug voor de vierde film, Hotel Transylvania: Transformania, waarin Brian Hull de rol overnam. Selena Gomez, die Mavis in alle vier de films vertolkte, zou mogelijk terugkeren, maar dit is nog niet bevestigd. Andere bekende stemmen uit de filmreeks, zoals Andy Samberg, Steve Buscemi en David Spade, zijn ook nog niet genoemd in de aankondigingen.
De Hotel Transylvania-franchise begon in 2012 en werd onmiddellijk een succes, met een wereldwijde opbrengst van meer dan 358 miljoen dollar tegen een budget van 85 miljoen dollar. De populariteit leidde tot drie vervolgfilms, met de laatste, Hotel Transylvania: Transformania, die in 2022 direct op Prime Video werd uitgebracht.
Naast de films was er eerder een tv-serie, Hotel Transylvania: The Series, die van 2017 tot 2020 op Disney Channel liep. Deze serie, die als prequel diende, speelde zich af vóór de gebeurtenissen van de originele film en duurde twee seizoenen.
Met Motel Transylvania zet Netflix zijn traditie van hoogwaardige animatie voort en biedt fans van de franchise iets om naar uit te kijken. De nieuwe setting in Californië, gecombineerd met de bekende humor en hartverwarmende momenten, belooft een vermakelijke toevoeging aan het Hotel Transylvania-universum te worden. De serie verschijnt volgend jaar, bekijk hieronder de officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!