Keiharde wraakfilm met Mark Wahlberg en Tyrese Gibson vanaf vandaag te streamen op Netflix

Films
zaterdag, 08 juni 2024 om 12:00
mtvleatskwxw30skxhfm8pknu8q
Vanaf vandaag is de emotioneel geladen thriller Four Brothers te streamen op Netflix. Deze film, geregisseerd door John Singleton, kan rekenen op een ware sterrencast met hoofdrollen voor Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin en Garrett Hedlund. Four Brothers combineert elementen van wraak, broederschap en misdaad in een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in Detroit.
Het verhaal begint met de brute moord op Evelyn Mercer, een oudere vrouw die tijdens een overval in een buurtwinkel wordt vermoord. Haar vier geadopteerde zonen - Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson), Jeremiah (André Benjamin) en Jack (Garrett Hedlund) - keren terug naar Detroit om de dood van hun moeder te onderzoeken en wraak te nemen op de daders.
Four Brothers biedt een diepgaande kijk op de dynamiek tussen de vier broers, elk met hun eigen unieke achtergrond en karaktereigenschappen. Bobby is de heetgebakerde ex-crimineel, Angel de voormalige marinier en hustler, Jeremiah de gezinsman en bouwvakker, en Jack de aspirant rockmuzikant.
Four Brothers werd gefilmd in Detroit en de Greater Toronto Area, en heeft een duidelijke blaxploitation-invloed, wat bijdraagt aan de rauwe en authentieke sfeer van de film. Ondanks gemengde recensies bij de release, groeide de film uit tot een cultklassieker en bracht wereldwijd 92 miljoen dollar op.
Hoewel er in 2010 geruchten waren over een mogelijk vervolg, getiteld Five Brothers, en Tyrese Gibson in 2020 bevestigde dat er een script in de maak was, zijn er sindsdien geen updates meer geweest. Fans van de film hopen echter nog steeds op een vervolg.
Four Brothers is vanaf vandaag te zien op Netflix. Met een IMDb-score van 6.8 en een uitmuntende sterrencast is de wraakthriller er eentje die niet mag ontbreken op je kijklijst!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!