Ridley Scott's 'Black Hawk Down' komt tot leven in de nieuwe FPS-sensatie 'Delta Force: Hawk Ops'

Games
maandag, 10 juni 2024 om 6:00
7janoeczg8us1tlq69hsy5xy8p9
TiMi Studio Group heeft tijdens Summer Game Fest een spannende teaser onthuld voor de Black Hawk Down campagne in hun aankomende first person shooter, Delta Force: Hawk Ops. Deze campagne is gebaseerd op de beroemde gelijknamige film van Ridley Scott uit 2001.
In Hazard Operations kunnen spelers een team van drie vormen om bijna onmogelijke missies te voltooien. Havoc Warfare doet denken aan de grootschalige gevechten van Battlefield, waarin land-, zee- en luchtvoertuigen kunnen worden bestuurd. Black Hawk Down, de derde modus, biedt een heruitgave van de klassieke IP en belooft een filmische ervaring te leveren die de intense gebeurtenissen in Mogadishu in 1993 opnieuw tot leven brengt.
Hoewel de teaser trailer van Black Hawk Down geen actie liet zien, kregen we een voorproefje van de omgevingen die spelers zullen verkennen. De campagne ziet er visueel verbluffend uit, wat de verwachtingen voor een authentieke ervaring hoog houdt. Het verhaal volgt nauwgezet de gebeurtenissen uit de film, met gelicenseerde personages en gelijkenissen die de film trouw weergeven.
Delta Force: Hawk Ops gaat binnenkort een globale PC Alpha Test in, gepland voor juli, wat spelers de kans geeft om een vroege blik op de game te werpen en feedback te geven. Hoewel er nog geen exacte releasedatum is aangekondigd, kunnen fans de game nu al toevoegen aan hun verlanglijst op PC via Steam en de Epic Games Store. Console spelers op PS5 en Xbox hoeven echter niet lang te wachten, aangezien de game ook daar beschikbaar zal zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!