Agentschap verwijdert Russell Brand van website na "agressieve aantijgingen"

Films
zaterdag, 16 september 2023 om 15:18
s39aqy3dk1s6arrukp5yeq824nr

Russell Brand's naam verdwijnt van website van zijn agentschappen

Tavistock Wood en MBC PR, de twee agentschappen die acteur Russell Brand vertegenwoordigen, hebben zijn naam van hun officiële website verwijderd. Deze verrassende zet heeft de media in rep en roer gebracht en doet vermoeden dat er mogelijk onthullingen over de beroemde acteur op komst zijn.
Verschillende Britse mediakanalen, waaronder The Sunday Times en de zender Channel 4, hebben de aandacht gevestigd op mogelijke onthullingen over een publieke figuur die naar verwachting aankomend weekend naar buiten zullen komen. Channel 4 heeft aangekondigd dat deze onthullingen onderdeel zullen uitmaken van de documentaireserie Dispatches, die op zaterdagavond wordt uitgezonden.
xxybx7hq0spy2i01595w284avrt 1140x570
Still 'Get Him to the Greek' via TMDB

Russell Brand's reactie

In een recente video die Russell Brand op YouTube heeft geplaatst, reageert de acteur op de opkomende onthullingen. Hij beweert dat hij vrijdag "extreem verontrustende brieven" heeft ontvangen van een "mainstream mediabedrijf" en een krant. Deze brieven bevatten naar verluidt "zeer ernstige beschuldigingen" tegen de acteur. Brand benadrukt echter dat deze aantijgingen volledig ongegrond zijn. Hij erkent wel zijn "promiscue gedrag" uit het verleden, maar benadrukt dat al zijn relaties wederzijds waren.

Wat zou dit kunnen betekenen?

De beslissing van de agentschappen om Russell Brand's naam van hun website te verwijderen, tezamen met de aanstaande onthullingen in de media, werpt de vraag op wat er mogelijk gaande is. Zijn deze ontwikkelingen gerelateerd aan elkaar? Zullen de onthullingen de carrière van Russell Brand beïnvloeden? Het is duidelijk dat er nog veel onzekerheid heerst rondom deze kwestie, maar het publiek zal ongetwijfeld gespannen afwachten op verdere informatie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!