Geprezen Indie-game "Eastward" krijgt 20 uur durende Boerderij-DLC

Games
zaterdag, 16 september 2023 om 10:46
1 farmcottage

Een Nieuw Avontuur in een Parallel Universum

Tijdens de septembereditie van de Nintendo Direct, onthulden Pixpil en Chucklefish "Eastward: Octopia", een uitbreiding voor de geliefde game Eastward. Deze DLC neemt spelers mee op een nieuw avontuur en volgt het rustige leven van Sam en John terwijl ze een nieuw bestaan opbouwen als boeren in een afgelegen bergdorp. Dit schilderachtige avontuur in een parallel universum staat garant voor urenlang gamen met tal van nieuwe functies en activiteiten.
Help Sam & John een vreedzaam leven te leiden op het platteland, geef nieuw leven aan een verwaarloosde boerderij: verbouw gewassen, fok dieren, zoek naar schatten in de wetlands, voer gesprekken met geesten en breng je nachten door met vissen in de lokale visvijvers. Bouw en upgrade winkels en huizen om Seagull Town te herstellen tot een bruisende gemeenschap.
2 farm 1140x570
Still 'Eastward: Octopia' via PressEngine

20 uur extra speelplezier

Naarmate de stad begint te bloeien, zullen steeds meer vertrouwde gezichten naar het gebied komen, en sommigen zullen misschien wel voor altijd blijven! Gebruik verse ingrediënten en John's Kookboek om recepten te creëren en heerlijke culinaire hoogstandjes te bereiden om te delen met je buren. 15-20 uur aan pixel-perfecte gameplay.

Beschikbaarheid en releasedatum

Zodra je Eastward: Octopia aanschaft, is deze toegankelijk vanuit het startmenu van de game, zodat spelers meteen aan hun boerenavontuur kunnen beginnen, ongeacht hun voortgang in het hoofdspel. Eastward: Octopia komt deze winter uit op Steam en de Nintendo Switch. Houd er rekening mee dat je de originele Eastward-game nodig hebt om van de Eastward: Octopia DLC te kunnen genieten.
6 ranching 1140x570
Still 'Eastward: Octopia' via PressEngine
Dit belooft een spannende nieuwe toevoeging te worden aan de Eastward-wereld, en fans kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat dit vreedzame avontuur in het parallelle universum te bieden heeft. Bereid je voor om je groene vingers te laten wapperen en een gemeenschap te doen herleven in Eastward: Octopia!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!