The Nerd Shepherd

Vijf Nintendo Switch Parels: van Betoverende Breinbrekers tot Nachtelijke Horroravonturen

Nintendo Switch Parels TNZ edit

Terwijl we in spanning afwachten op de langverwachte nieuwe Super Mario-games en velen van ons Zelda: Tears of the Kingdom al meerdere keren van binnen en van buiten hebben gespeeld, is het de perfecte tijd om een blik te werpen op de verborgen parels die ondergesneeuwd zijn geraakt door de grotere releases. Deze vergeten schatten verdienen zeker jouw aandacht en hebben de potentie om jouw game-ervaring naar nieuwe hoogtes te tillen. Hier zijn onze vijf favoriete Nintendo Switch parels van de afgelopen maanden.

Still 'Killer Frequency' via Team17Digital
Still 'Killer Frequency' via Team17Digital

Fall of Porcupine

Stap in de betoverende wereld van “Fall of Porcupine”, een game die het unieke verhaalavontuur combineert met een diepgaande reflectie op een verstoord gezondheidssysteem. Laat je meeslepen door het opwindende verhaal van Finley en zijn metgezellen, terwijl ze zich een weg banen door een liefdevol geïllustreerde wereld en de duisterste geheimen van Porcupine en zijn inwoners onthullen

Tad the Lost Explorer

De geliefde ontdekkingsreiziger Tad is terug en dit keer begeef je je met hem op een gloednieuw avontuur! Een mysterieuze vloek drijft je door de bruisende steden Veracruz, Chicago, Parijs en Caïro, terwijl je op een epische reis gaat om de legendarische smaragden tablet te vinden en je vrienden te redden.

Tin Hearts

Achter elke briljante uitvinding gaat een ongelooflijk verhaal schuil. De makers van de veelgeprezen Fable-serie nemen je nu mee op een betoverende reis met Tin Hearts – een meeslepend puzzelspel verpakt in een krachtig verhaal over liefde en compromissen. In Tin Hearts leid je een troep ondeugende tinnen soldaten door een wereld vol schoonheid, magie en mysterie.

Dredge

Stap aan boord van een meeslepend vissersavontuur in het enerverende DREDGE. Verken een mysterieuze archipel en ontdek waarom sommige dingen beter in de vergetelheid kunnen blijven. Met je trouwe vissersboot verken je afgelegen eilanden en de diepe wateren eromheen om te ontrafelen welke geheimen ze verbergen. Je vangst verkoop je aan de lokale bewoners, en door missies te volbrengen leer je meer over het duistere verleden van elk gebied. 

Killer Frequency

Het is het jaar 1987, en terwijl de klok middernacht slaat in het kleine stadje Gallows Creek, USA, is de grote stadse radio-DJ Forrest Nash live op de radio tijdens wat een nacht zal worden die zijn leven voorgoed zal veranderen. In dit angstaanjagende verhaal ben je de enige hoop voor bellers die worden opgejaagd door een mysterieuze moordenaar. In een race tegen de klok en met elke oproep die leven en dood betekent, is het aan jou om de inwoners van Gallows Creek te redden.

LEES OOK | “Killer Frequency” Review: Duik in het duistere verleden van The Whistling Man en red de inwoners van Gallows Creek

Het is hoog tijd om deze vergeten schatten te herontdekken en jezelf te verliezen in de betoverende werelden die ze te bieden hebben. Van avontuur tot puzzels en van actie tot horror, deze 10 games hebben voor elk wat wils. Dus, voordat je jezelf opnieuw stort in de wereld van Mario en Zelda, geef deze parels een kans om je te verrassen en te verbazen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen