Netflix geeft officieel startschot voor opnames van nieuwe Nederlandse komediefilm 'Bad Boa's'

Films
maandag, 17 juni 2024 om 14:00
dsc03711
Netflix is onlangs gestart met de productie van de nieuwe komediefilm Bad Boa's, met in de hoofdrollen Jandino Asporaat en Werner Kolf. De film verschijnt naar verwachting in 2025 op de streamingdienst. Naast Asporaat en Kolf bestaat de cast uit Mark Rietman, Teun Kuilboer, Victoria Koblenko, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral en Ferdi Stofmeel.
Bad Boa's volgt het verhaal van Ramon (gespeeld door Jandino Asporaat), een toegewijde buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) die met hart en ziel werkt om zijn Rotterdamse buurt veiliger te maken. Zijn leven krijgt een onverwachte wending wanneer hij wordt gekoppeld aan Jack (vertolkt door Werner Kolf), een roekeloze ex-rechercheur die na een incident tijdelijk bij de boa's is geplaatst. Ondanks hun verschillende achtergronden en werkstijlen, blijken deze twee tegenpolen meer gemeen te hebben dan ze aanvankelijk dachten, namelijk het verlies van een dierbare door moord.
Terwijl Ramon en Jack hun onderlinge verschillen proberen te overbruggen, vormen ze een onwaarschijnlijk duo dat vastberaden is om de dader van deze moord te achterhalen. Hun samenwerking leidt tot een reeks spannende en humoristische gebeurtenissen, waarbij ze steeds dichter bij de waarheid komen en een aantal grote ontdekkingen doen.
De regie van Bad Boa's is in handen van Gonzalo Fernández Carmona, terwijl de productie wordt verzorgd door Maarten Swart en Kenneth Asporaat, die samenwerken met de productiebedrijven Kaap Holland Film en Het Huis van Asporaat. Het scenario is geschreven door Thomas van der Ree, Joost Reijmers en Kenneth Asporaat.
Met de start van de productie van Bad Boa's zet Netflix opnieuw een stap in het diversifiëren van haar exclusieve Nederlandse aanbod. Eerder kondigde de streamingdienst ook de start aan van de komedieserie Haantjes, en wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Ferry-serie. De verwachtingen zijn hooggespannen rondom de nieuwe spannende Netflix-film gebaseerd op de Apple Store-gijzeling in Amsterdam.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!