Nieuwe Sonic the Hegdhog-serie met Idris Elba heeft een Nederlandse releasedatum te pakken

TV en Series
maandag, 17 juni 2024 om 18:00
5mobej6xankkwvldqsopoel8zhg
De Sonic spin-off-serie Knuckles heeft eindelijk een releasedatum gekregen in Nederland. Vanaf zaterdag 3 augustus zijn alle afleveringen van deze komische en avontuurlijke serie te streamen via SkyShowtime. In de spin-off-serie zien we Idris Elba terugkeren in zijn rol als Knuckles, het iconische personage uit de Sonic-films. Dit keer neemt Knuckles de rol van mentor op zich voor Wade Whipple, een hulpsheriff gespeeld door Adam Pally.
De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Sonic the Hedgehog 2 en de aankomende Sonic the Hedgehog 3. Het verhaal volgt Knuckles terwijl hij Wade onder zijn hoede neemt en hen samen op een avontuur leidt dat hen naar een bowlingtoernooi in Reno, Nevada brengt, waar Wades vervreemde vader aan deelneemt.
De serie begint met Knuckles die moeite heeft zich aan te passen aan het leven op aarde. Zijn pogingen om zich thuis te voelen leiden vaak tot komische situaties en zelfs problemen. Op advies van Sonic besluit hij de hulp van Wade in te roepen. Samen stuiten ze op talloze obstakels, waaronder twee corrupte G.U.N.-agenten, Mason en Willoughby, die vastbesloten zijn om Knuckles te vangen en te verkopen aan een mysterieuze koper, een voormalige handlanger van Dr. Robotnik.
Ondanks de tegenwerking en uitdagingen die ze tegenkomen, blijft Knuckles vastberaden om Wade te beschermen en te begeleiden. Wade zelf wordt geconfronteerd met persoonlijke demonen, zoals verlatingsangst veroorzaakt door de afwezigheid van zijn vader.
De Knuckles-serie is een nieuwe stap in de succesvolle Sonic-franchise, die in 2020 begon met de release van de eerste Sonic the Hedgehog-film. Deze film, gebaseerd op de populaire Sega-videogameserie, werd een groot succes en brak records met het grootste openingsweekend ooit voor een videogameverfilming in de Verenigde Staten en Canada. De film bracht wereldwijd $319,7 miljoen op en werd een van de best verdienende films van 2020.
Na het succes van de eerste film volgde Sonic the Hedgehog 2 in 2022, en de langverwachte Sonic the Hedgehog 3 staat gepland voor release in december van dit jaar. Beide films zijn nu te zien op Netflix, en de spin-off-serie Knuckles debuteert vanaf 3 augustus op SkyShowtime. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!