Win gratis kaartjes voor exclusieve Heroes Dutch Comic Con-previewavond met James en Oliver Phelps

Films
maandag, 17 juni 2024 om 20:00
hp
Volgende week opent Heroes Dutch Comic Con opnieuw haar deuren voor de zomereditie in de Jaarbeurs Utrecht, en het belooft een spektakel te worden met een indrukwekkende line-up van internationale gasten. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum voegt de organisatie een extra dag toe aan hun programmering met een exclusieve previewavond. Het beste nieuws? Wij mogen 2 gratis kaartjes weggeven voor deze fantastische avond die je als popcultuur- en zeker als Harry Potter-liefhebber écht niet wilt missen.
De gebroeders Phelps zijn namelijk aankomende vrijdagavond exclusief te gast. Fans kunnen James en Oliver Phelps, bekend van hun rollen als de Weasley-tweeling in de Harry Potter-films, ontmoeten en een selfie en handtekening scoren.
Naast James en Oliver Phelps zijn er ook tal van andere gasten aanwezig tijdens deze jubileumeditie. Zo is Cobie Smulders, bekend van How I Met Your Mother, een niet te missen gast. En voor Harry Potter-fans is er meer dan alleen de Phelps-broers; ook Stanislav Yanevski, bekend als Viktor Krum, is aanwezig op het evenement. Verder zijn er namen als Michael Ironside, Jeff Ward, Finn Jones en Misha Collins.
Naast de toffe internationale gasten zijn er ook talloze stands met de coolste merchandise, boeiende en leerzame workshops, en een overvloed aan opvallende props en cosplayers te bewonderen. Dit evenement is onmisbaar voor iedereen met een passie voor nerdcultuur!

Win gratis kaartjes voor de HDCC-previewavond

Om kans te maken op tickets voor de Heroes Dutch Comic Con-previewnight hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg ons op Facebook en geef antwoord op de volgende vraag: In welke grote franchise is hoofdgast van het event, Coby Smulders, te zien als Maria Hill?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden! De winnaars krijgen aanstaande woensdag 19 juni bericht via de mail.
Voor meer informatie over de previewavond, de gasten en alles wat het event nog meer te bieden heeft kun je terecht op de website: dutchcomiccon.com
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!