Heroes Dutch Comic Con kondigt 'Starship Troopers'-acteur Michael Ironside aan als nieuwe gast

Films
donderdag, 13 juni 2024 om 19:00
2fuitzecgzgwfanadmm2mnjwbcr
Volgende week opent Heroes Dutch Comic Con opnieuw haar deuren voor de zomereditie in de Jaarbeurs Utrecht, en het belooft een spektakel te worden met een indrukwekkende line-up van internationale gasten. Recentelijk heeft de organisatie een nieuwe toevoeging aangekondigd die fans van over de hele wereld zal aanspreken: niemand minder dan Michael Ironside!
Michael Ironside is een gevierde naam in de wereld van film en televisie, met een imposante carrière van meer dan 270 titels op zijn naam. Zijn doorbraak kwam met zijn rol als Darryl Revok in de cultklassieker Scanners uit 1981. Sindsdien heeft Ironside zijn stempel gedrukt op diverse iconische rollen, waaronder de stoïcijnse Rasczak in Starship Troopers (1997), de vastberaden Jester in Top Gun (1986) en de meedogenloze Richter in Total Recall (1990). Zijn kenmerkende diepe stem heeft hij ook uitgeleend aan animatieseries en videogames, met name aan het personage Sam Fisher in de geliefde Tom Clancy's Splinter Cell franchise.
Ironside zal tijdens het evenement aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen, met fans op de foto te gaan en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A-sessies op het hoofdpodium. Naast Ironside zullen ook andere bekende gezichten zoals David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski en The Hillywood Show deelnemen aan het evenement. Bijzonder exclusief zijn James en Oliver Phelps, beter bekend als de Weasley-tweeling uit de Harry Potter-films, die speciaal op vrijdagavond aanwezig zullen zijn.
Voor fans van Ironside is dit een unieke kans om hun held te ontmoeten. Of je nu komt voor zijn iconische rollen in films, zijn bijdragen aan animatie of videogames, zijn aanwezigheid belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Mis deze kans niet om Michael Ironside en vele andere sterren te ontmoeten tijdens Heroes Dutch Comic Con, van 21 tot en met 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht.
Meer informatie over het evenement en toegangstickets zijn beschikbaar op dutchcomiccon.com
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!