Heroes Dutch Comic Con kondigt acteur Stanislav Yanevski aan als nieuwe gast

Films
woensdag, 15 mei 2024 om 21:00
harry potter
De zomereditie van Heroes Dutch Comic Con belooft een bijzondere gast te verwelkomen: de getalenteerde Bulgaarse acteur Stanislav Yanevski, wereldwijd bekend om zijn rol als Viktor Krum in Harry Potter and the Goblet of Fire. Fans krijgen de kans om deze iconische acteur persoonlijk te ontmoeten tijdens het evenement dat plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs.
Stanislav Yanevski heeft zijn stempel gedrukt op de filmwereld met zijn vertolking van de stoere en charismatische Viktor Krum. In Harry Potter and the Goblet of Fire kruisen de paden van Harry Potter en Viktor Krum tijdens het epische Toverschool Toernooi, wat resulteert in een onvergetelijke confrontatie. Deze rol markeerde het debuut van Yanevski als acteur en liet een blijvende indruk achter.
Naast zijn iconische rol als Viktor Krum heeft Stanislav Yanevski zijn veelzijdigheid als acteur bewezen door zijn deelname aan diverse andere projecten. Zo vertolkte hij de rol van Miroslav in de angstaanjagende horrorfilm Hostel: Part II, waarin het verhaal zich afspeelt in een duister Slowaaks hostel. Daarna schitterde hij in de oorlogsfilm Resistance uit 2011, waar hij samen met acteur Michael Sheen een meeslepend verhaal vertolkte over een groep vrouwen die geconfronteerd worden met het mysterieuze verdwijnen van hun mannen in een afgelegen dorpje in Wales. Deze film werd terecht erkend en ontving diverse nominaties bij de prestigieuze BAFTA Awards.
Tijdens Heroes Dutch Comic Con op zaterdag 22 en zondag 23 juni zal Stanislav Yanevski aanwezig zijn om zijn fans te ontmoeten. Bezoekers krijgen de unieke kans om met de acteur op de foto te gaan, een handtekening te bemachtigen en zelfs vragen te stellen tijdens de boeiende Q&A-sessies op het hoofdpodium. Voor meer informatie en het bemachtigen van toegangskaarten kun je terecht op de website van het evenement: dutch-comiccon.com.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!