Schokkende docuserie over affaire-website Ashley Madison nu te zien op Netflix

TV en Series
woensdag, 15 mei 2024 om 22:00
mu7wvbpap4mfxi2kp4gelefp6je
Netflix heeft weer een schokkende docuserie in de aanbieding: Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal. Vanaf vandaag beschikbaar, onthult deze serie het verhaal achter de beruchte affaire-website Ashley Madison. Na een grootschalige hack werden de intieme gegevens van miljoenen gebruikers openbaar gemaakt, met gebroken huwelijken als gevolg.
Oorspronkelijk opgericht in Canada in 2002, was Ashley Madison een online datingplatform met een gedurfde slogan: "Het leven is kort. Heb een affaire." Als een voorloper van Tinder werd de website gepromoot als een ontmoetingsplaats voor getrouwde mensen die op zoek waren naar minnaars.
In de zomer van 2015 verspreidden hackers, die zichzelf alleen bekendmaakten als Team Impact, de e-mailadressen van 37 miljoen Ashley Madison-gebruikers, waaronder die van de echtgenoot van Kristen Taekman, een actrice uit The Real Housewives of New York City.
Desondanks bleef Noel "De Koning van Ontrouw" Biderman, de voormalige CEO van het moederbedrijf van Ashley Madison, Avid Life Media, volhouden dat de doelstellingen van de site eigenlijk romantisch waren en mogelijk zelfs gunstig voor gezinnen. Tijdens een interview met Nightline, zittend naast zijn vrouw Amanda, beschreef Biderman het platform als een middel om mensen bij elkaar te houden.
Hoewel er al talloze documentaires en docuseries zijn uitgebracht over de spraakmakende hack, doet Netflix nu ook een duit in het zakje en komt met een docuserie over de affaire-website. Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!