James en Oliver Phelps exclusief te gast tijdens previewavond van Heroes Dutch Comic Con

Overig
donderdag, 25 april 2024 om 16:00
hp
James en Oliver Phelps, wereldberoemd vanwege hun iconische vertolking van de ondeugende Weasley-tweeling, Fred en George, in de geliefde Harry Potter-filmreeks, maken hun opwachting tijdens Heroes Dutch Comic Con. Het dynamische duo zal te zien zijn tijdens de exclusieve previewavond van het evenement, die plaatsvindt op vrijdagavond 21 juni.
De Phelps-broers, die wereldwijde bekendheid verwierven met hun rollen als de grappige en ondeugende Weasley-tweeling, zijn klaar om fans een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Bezoekers kunnen persoonlijke foto's maken, handtekeningen verzamelen en deelnemen aan een boeiende Q&A-sessie op het hoofdpodium, waar ze meer te weten kunnen komen over de avonturen achter de schermen van de Harry Potter-films.
Na tien jaar lang Fred en George te hebben vertolkt, hebben James en Oliver Phelps zich toegelegd op verschillende projecten, waaronder hun populaire podcast Normal Not Normal, waarin ze openhartige gesprekken voeren met vrienden uit de entertainmentindustrie. Daarnaast hebben ze met hun docuserie Fantastic Friends de wereld rondgereisd, waarbij ze met speciale gasten nieuwe steden ontdekken.
Heroes Dutch Comic Con verrast dit jaar met een exclusieve previewavond op vrijdag, naast de gebruikelijke evenementen op zaterdag en zondag. Deze avond biedt een unieke kans voor een selecte groep fans om als eerste toegang te krijgen tot panels, masterclasses en stands, met de gebroeders Phelps als hoogtepunt van de avond.
De Heroes Dutch Comic Con Preview Night belooft een avond vol plezier, interactie en exclusieve ervaringen te worden, met James en Oliver Phelps als de kers op de taart. Mis deze unieke kans niet om de Weasley-tweeling te ontmoeten en ondergedompeld te worden in de magische wereld van Harry Potter!
Op zaterdag en zondag kunnen film- en serieliefhebbers rekenen op de komst van niemand minder dan Doctor Who- en Star Wars-ster David Tennant, Supernatural-acteur Misha Collins en Cobie Smulders, bekend uit How I Met Your Mother.
Voor kaartjes en meer informatie kun je terecht op de website van Heroes Dutch Comic Con.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!