Supernatural-ster Misha Collins aankomende zomer te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

TV en Series
woensdag, 24 april 2024 om 14:00
jphwe0zzkogru7glpc4vfhf9aqe
Misha Collins, vooral bekend van zijn onvergetelijke vertolking van Castiel in de langlopende hitserie Supernatural, zal schitteren tijdens de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. Fans krijgen de kans om met de acteur op de foto te gaan, een handtekening te bemachtigen en brandende vragen te stellen tijdens de Q&A-sessies op het hoofdpodium. Collins vergezelt daarmee eerder aangekondigde gasten zoals David Tennant (Doctor Who) en Cobie Smulders (How I Met Your Mother).
Als Amerikaanse acteur en producent heeft Misha Collins een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Gedurende twaalf jaar bracht hij de engel Castiel tot leven in Supernatural (2005–2020), een serie die wereldwijd een immense schare fans vergaarde. Collins maakte zijn entree in het vierde seizoen van deze met Emmy's bekroonde show, waarin twee broers op jacht gaan naar het bovennatuurlijke. Zijn rol als Castiel werd een iconische toevoeging aan het Supernatural-universum, en hij schitterde in bijna 150 afleveringen.
Naast zijn epische bijdrage aan Supernatural heeft Collins zijn talenten vertoond in diverse films en televisieseries. Van zijn verschijning in de bekroonde film Girl, Interrupted (1999) tot zijn optreden in het elfde seizoen van ER (1999–2004) en het eerste seizoen van 24 (2001–2014), heeft Collins zijn veelzijdigheid als acteur keer op keer bewezen. Zijn meest recente rol als de superschurk Harvey Dent in Gotham Knights (2023) voegde een nieuwe dimensie toe aan zijn indrukwekkende repertoire.
Als producent heeft Collins ook successen geboekt, zoals de medeproductie van de bekroonde documentaire Loot (2008) en zijn creatieve betrokkenheid bij de serie TSA: America (2014), waarvoor hij het concept bedacht, schreef en regisseerde. Daarnaast heeft Collins zich ingezet om jongvolwassenen over de hele wereld te inspireren om zich in te zetten voor sociale en maatschappelijke kwesties.
Met projecten zoals de wereldwijde speurtocht GISH en zijn non-profitorganisatie Random Acts heeft Collins een tastbaar verschil gemaakt in het leven van mensen over de hele wereld.
Door geld in te zamelen voor doelen variërend van het redden van bedreigde regenwouden tot het ondersteunen van onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden, heeft hij bewezen dat zijn engagement verder gaat dan de schijnwerpers van Hollywood. Bovendien is hij een fervent pleitbezorger voor diverse activistische kwesties, waaronder de situatie in Oekraïne.
Misha Collins is zaterdag 22 en zondag 23 juni aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con. Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek de officiële website van het evenement.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!