American Football-speler Tom Brady wordt binnenkort geroast in een live-event op Netflix

TV en Series
woensdag, 24 april 2024 om 12:00
otbwxyltb3aj2wabcuu7qxbuddu
Netflix heeft aangekondigd dat de voormalige quarterback van de New England Patriots en de Tampa Bay Buccaneers, Tom Brady, meedogenloos zal worden bespot door een sterrencast van atleten en komieken tijdens The Greatest Roast of All Time: Tom Brady, een speciale uitzending die live wordt uitgezonden op zondag 5 mei.
Bij de aankondiging werd een 30-seconden durende trailer uitgebracht, en Brady lijkt er klaar voor te zijn om een stortvloed aan grappen te ontvangen. Hoewel er beloofd wordt dat er veel speciale gasten zullen zijn, zijn op dit moment slechts drie personen bevestigd voor de roast: Brady zelf, presentator Kevin Hart, en komiek Jeff Ross, die de onofficiële roastmaster van de industrie is geworden.
Ross heeft jarenlang roasts gepresenteerd op Comedy Central, waarbij hij in 2010 de rol overnam van komiek Greg Giraldo na diens overlijden. Hij heeft acteurs zoals Alec Baldwin en Bruce Willis, en atleten zoals Blake Griffin en Emmitt Smith al eens op de hak genomen. De roast van David Hasselhoff en Donald Trump is wellicht het meest memorabel te noemen.
Netflix lijkt het format te hebben overgenomen waar eerder al historische figuren werden geroast in de “History Roast”-show op Netflix. Deze werd bijzonder slecht ontvangen, en de streamingdienst lijkt te hebben geleerd van deze fout en opnieuw een bekend iemand uit te nodigen om tot de grond toe afgebrand te worden.
Welke sterren er nog eer zullen volgen is nog niet duidelijk, het hangt er waarschijnlijk van af hoe goed de (live)show wordt bekeken. De streamingdienst lijkt dit jaar de smaak te pakken te hebben met hun live-uitzendingen, waarbij we binnenkort ook Mike Tyson en Jake Paul het tegen elkaar zien opnemen in een live bokswedstrijd op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!