Jessica Alba is een Special Forces-officier in de nieuwe Netflix-film 'Trigger Warning'

Films
woensdag, 01 mei 2024 om 12:00
trigger warning
Jessica Alba komt dit jaar naar Netflix met de gloednieuwe actiefilm Trigger Warning, omschreven als een (vrouwelijke) kruising tussen First Blood en John Wick. Het verhaal is geregisseerd door Mouly Surya in haar Engelstalig debuut, en geschreven door Halley Gross, Josh Olson en John Brancato.
Naast Alba schittert ook Night Agent-ster Gabriel Basso in de nieuwe Netflix-film. Het verhaal van Trigger Warning draait om Parker (Jessica Alba), een vaardige Special Forces-officier die na de dood van haar grootvader plotseling de eigenaar wordt van zijn bar. Al snel bevindt ze zich in een strijd met een gewelddadige bende die haar thuisstad teistert.
Parker lijdt aan PTSS en komt voor enkele morele dilemma's te staan nadat ze achter de waarheid komt van de dood van haar grootvader. Naast Alba zien we ook Gabriel Basso, bekend van zijn hoofdrol in de populaire Netflix-serie Night Agent, zijn opwachting maken als Mike. De acteur is momenteel druk bezig met de opnames voor het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie die volgend jaar te zien zal zijn op Netflix.
Basso en Alba worden ondersteund door Anthony Michael Hall (The Dead Zone, Edward Scissorhands), Mark Webber (Scott Pilgrim Takes On the World), Jake Weary (It: Chapter Two), Alejandro De Hoyos (The Man From Toronto) en Tone Bell (Disjointed).
Netflix heeft zojuist de eerste foto's gedeeld en de releasedatum vastgesteld voor Trigger Warning. Heel lang hoeven we gelukkig niet te wachten, de film is vanaf 21 juni te zien op de streamingdienst. Zodra de eerste trailer beschikbaar is zullen we dat uiteraard delen. Houd dus onze website goed in de gaten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!

Here's your first look at Jessica Alba in the new film Trigger Warning coming to Netflix June 21. When a skilled Special Forces commando returns home to take over her family's bar, she soon finds herself at odds with a violent gang running rampant in her hometown. Also starring…

Image
Image
Image
Image
1.4K
Reply