Trevor-acteur uit Grand Theft Auto V onthult meer details over gecancelde DLC-uitbreiding

Games
woensdag, 24 april 2024 om 16:00
gta v
Hoewel Grand Theft Auto V zich uitstekend had geleend voor meer DLC-uitbreidingen, zijn die er helaas nooit gekomen. Rockstar koos er in plaats daarvan voor om alle aandacht op Grand Theft Auto Online te richten. Plannen voor verschillende uitbreidingen waren er wel, waarvan één met Trevor als undercover agent. Nu, jaren later, onthult de acteur van het personage, Steve Ogg, meer details over wat dit geannuleerde project had kunnen zijn.
Tijdens een recente online Q&A-sessie onthulde Ogg dat Agent Trevor eigenlijk undercover zou gaan – "hij werkt voor de federale overheid," zegt Ogg. "We hebben wat opnames gemaakt met 'James Bond Trevor' - hij is nog steeds een beetje een kluns, maar hij doet zijn best om te doen alsof hij een geheim agent is. We hebben wat opnames gemaakt, maar toen is het gewoon verdwenen en Rockstar is er nooit op teruggekomen."
Volgens informatie uit gelekte gegevens van Rockstar vorig jaar was Agent Trevor oorspronkelijk een van de drie geplande uitbreidingen na de lancering van Grand Theft Auto V, samen met Zombie Apocalypse en Alien Invasion.
Hoewel de hoop op extra verhaalinhoud voor Grand Theft Auto VI vervlogen is, blijft er een klein beetje hoop dat Rockstar het idee van meer verhaalgedreven inhoud zal oppakken met de release van Grand Theft Auto VI. Maar door het grote succes van Grand Theft Auto Online vrezen sommigen dat toekomstige inhoud na Grand Theft Auto VI hetzelfde lot zal ondergaan en vooral gericht zal zijn op het verdienen van geld met live services.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!