That '70s show-sterren keren niet terug in spin-off op Netflix: "We hebben ons ding gedaan"

TV en Series
woensdag, 24 april 2024 om 18:00
hpdqdysr53ubj0jxrsdx1qniua9
Het nieuwe seizoen van That '90s Show, de spin-off van de populaire That '70s Show, zal minder gastoptredens bevatten van de originele cast. Na de veroordeling van Steven Hyde-acteur Danny Masterson, hebben nu twee andere castleden laten weten niet terug te keren naar Point Place in het vervolg van de spin-off op Netflix.
Jackie Burkhart, gespeeld door Mila Kunis, en Michael Kelso, gespeeld door Ashton Kutcher, keren niet terug in That '90s Show. Kunis bracht het nieuws naar buiten in het tv-programma Entertainment Tonight, waarbij ze bevestigde dat zij en haar man niet te zien zullen zijn in het tweede seizoen van de spin-off.
Hoewel de twee nog wel te zien waren in het eerste seizoen, zei ze dat dit was om de spin-off een zetje in de rug te geven. "We hebben ons ding gedaan," zegt Kunis. De twee That '70s Show-sterren leerden elkaar eind jaren negentig kennen op de set, maar kregen pas in 2012 een relatie. In 2015 trouwde het stel en hebben inmiddels een gelukkig gezin met twee kinderen.
Het verhaal van That '90s Show, dat aankomende zomer verder gaat, volgt Leia Forman, de dochter van de geliefde personages Eric Forman en Donna Pinciotti, terwijl ze de zomer doorbrengt bij haar grootouders. Onder het toeziend oog van haar grootmoeder Kitty, gespeeld door Debra Jo Rupp en de strenge blik van grootvader Red, vertolkt door Kurtwood Smith, ontstaat er een nieuwe vriendschap tussen de jongeren van Point Place.
In het eerste seizoen zagen we de terugkeer van een groot deel van de originele cast. Onder andere Laura Prepon verscheen als Donna Forman, de moeder van Leia, en Wilmer Valderrama keerde terug als de flamboyante Fez, een langdurige vriend van de Forman-familie. Tommy Chong schitterde weer in de legendarische rol van de lokale hippie Leo Chingkwake.
Na de korte optredens van Kunis en Kutcher in het eerste seizoen is het nu in ieder geval zeker dat zij niet meer terug zullen keren. Welke andere sterren uit de originele cast hun opwachting zullen maken, zien we aankomende zomer. Netflix heeft helaas nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!