Tweede seizoen van 'That '90s Show' aankomende zomer te zien op Netflix

TV en Series
zondag, 25 februari 2024 om 15:36
tfikzbxxizfeez5f5rtvsqkky4v
Fans van de iconische sitcom That '70s Show kunnen deze zomer opnieuw genieten van een flinke dosis nostalgie met het langverwachte tweede seizoen van de spin-offserie, That '90s Show. De serie, die exclusief te streamen zal zijn op Netflix, keert terug naar Wisconsin.
Het verhaal volgt Leia Forman, de dochter van de geliefde personages Eric Forman en Donna Pinciotti, terwijl ze de zomer doorbrengt bij haar grootouders. Onder het toeziend oog van haar grootmoeder Kitty en de strenge blik van grootvader Red, ontstaat er een nieuwe vriendschap tussen de jongeren van Point Place.
De cast van That '90s Show is samengesteld uit zowel nieuwe gezichten als vertrouwde favorieten. De hoofdrolspelers zijn onder andere Callie Haverda als Leia Forman, Ashley Aufderheide als Gwen Runck, Mace Coronel als Jay Kelso, Reyn Doi als Ozzie, Sam Morelos als Nikki, en Maxwell Acee Donovan als Nate Runck. Uiteraard maken Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith hun terugkeer als Leia's grootouders, Kitty en Red Forman.
In het eerste seizoen zagen we ook de terugkeer van een groot deel van de originele cast. Laura Prepon verscheen als Donna Forman, de moeder van Leia, en Wilmer Valderrama keerde terug als de flamboyante Fez, een langdurige vriend van de Forman-familie. Tommy Chong schitterde weer in de rol van de lokale hippie Leo Chingkwake.
Topher Grace als Eric Forman, Mila Kunis als Jackie Burkhart, Ashton Kutcher als Michael Kelso, en Don Stark als Bob Pinciotti waren ook kort te zien in de serie. Danny Masterson keert niet terug als zijn personage Steven Hyde; de acteur zit momenteel een celstraf van dertig jaar uit wegens verkrachting. Het is nog even afwachten wie van de originele cast te zien zal zijn in het tweede seizoen.
Wat het aantal afleveringen betreft, belooft het tweede seizoen een traktatie te worden. In plaats van de gebruikelijke 10 afleveringen, zullen we deze zomer kunnen genieten van maar liefst 16 afleveringen. De beslissing om de serie te verlengen lijkt goed ontvangen te zijn, gezien het grote aantal kijkuren in de debuutweek. Na drie dagen stond That '90s Show op de vijfde plaats in de Top 10 van Engelse Netflix-titels, met maar liefst 41,08 miljoen uur aan kijkplezier.
Hoewel de serie gemengde kritieken heeft ontvangen, met een Rotten Tomatoes-beoordeling van 75% op basis van 51 recensies, lijkt het algemene sentiment positief. De website merkt op dat de serie misschien even tijd nodig heeft om haar ritme te vinden, maar toch een respectabel aantal nostalgische lachmomenten levert.
Kijk jij uit naar het tweede seizoen van That '90s Show? De serie gaat aankomende zomer verder. Houd onze website in de gaten voor verdere updates over het tweede seizoen; uiteraard zullen we zodra de trailer en een exacte releasedatum bekend zijn gemaakt dit delen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!