Bloederige horrorfilm 'Terrifier 3' heeft een Nederlandse releasedatum te pakken

Films
woensdag, 24 april 2024 om 20:00
art
Art the Clown is terug en deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op een bloederige kerst. De langverwachte derde film in de Terrifier-franchise heeft eindelijk een Nederlandse releasedatum gekregen en zal vanaf 19 december in de bioscopen te zien zijn. Voor fans die op zoek zijn naar een angstaanjagende en gestoorde kerstervaring, belooft Terrifier 3 een onvergetelijke traktatie te worden.
Eind vorig jaar kregen we al een voorproefje van wat ons te wachten staat, toen een eerste teaser werd uitgebracht waarin Art zich als de Kerstman manifesteerde en een spoor van vernieling achterliet. Met de vastgestelde bioscooprelease kunnen liefhebbers tijdens de kerstvakantie ontsnappen aan de gebruikelijke vrolijkheid en zich onderdompelen in de duistere wereld van Art the Clown.
Regisseur Damien Leone lijkt vastbesloten om nog verder te gaan dan zijn vorige creaties. Na het succes van Terrifier 2, dat zowel bij critici als bij het publiek goed werd ontvangen, heeft Leone zich ten doel gesteld om een overkoepelend verhaal te creëren dat zich zal voortzetten in toekomstige films. Met Terrifier 3 wil hij ons een kerst bezorgen die we niet snel zullen vergeten.
Sinds zijn eerste optreden in 2016 is Art the Clown uitgegroeid tot een icoon in de popcultuur, dankzij het succes van de Terrifier-franchise. Hoewel de achtergrond van het personage vaag blijft, tonen al zijn optredens dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt. Nu neemt Art the Clown zelfs de rol van de Kerstman aan om zijn fans tijdens de kerstvakantie de stuipen op het lijf te jagen.
Terrifier 3 draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de eerder uitgebrachte officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!