Kneiterspannende trailer van horrorfilm 'The Watchers' met Dakota Fanning nu te zien

Films
dinsdag, 23 april 2024 om 12:00
ozdrughhe5uy8wbqfjcjzt9kdvj
Warner Bros. heeft de trailer onthuld voor The Watchers, de aankomende horrorfilm van regisseur Ishana Night Shyamalan. Deze film, gebaseerd op het gelijknamige boek van A.M. Shine, neemt de kijkers mee op een huiveringwekkende reis naar het hart van een mysterieus bos.
In het verhaal wordt Mina (Dakota Fanning), aanvankelijk een rustige kunstenares, plotseling geconfronteerd met een alles veranderende gebeurtenis wanneer ze gestrand raakt in een afgelegen bos. Haar zoektocht naar hulp leidt haar echter tot een groep vreemden die zichzelf lijken te beschermen tegen een duister gevaar.
Met een getalenteerde cast, waaronder Olwen Fouéré, Georgina Campbell en Siobhan Hewlett, verkent The Watchers de grenzen van angst en het onbekende. Ishana Night Shyamalan, die haar regiedebuut maakt met deze film, lijkt de familietraditie van meesterlijke vertellingen voort te zetten, met haar vader, M. Night Shyamalan, als producent aan boord.
The Watchers draait vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de officiële eerste trailer.
De officiële beschrijving van de film luidt: "28-jarige kunstenares Mina raakt gestrand in een uitgestrekt, ongerept bos in West-Ierland. Nadat ze onderdak heeft gevonden, wordt ze onbewust gevangen gezet samen met drie vreemden die elke nacht worden bekeken en gestalkt door mysterieuze wezens."
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!